İmamoğlu’na destek kampanyası!

Cumhuriyet Halk Partisi, YSK’nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararının ardından yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarında kullanılmak için 20 T.L.’lik destek kampanyası başlattı.
Destek Kampanyası ile ilgili bilgi veren Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Süleyman Tuğ sözlerine, “Her şey çok güzel olacak” diye başladı.
Tuğ, “23 Haziran’da yinelenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için adayımız Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarında kullanılmak üzere başlatılan “Destek Kampanyası” kısa sürede rekor düzeyde ilgi görmüştür. Seçmen iradesine yönelik bu büyük haksızlığın başka bir boyutu daha var: 23 Haziran seçiminde partiler hazine yardımı alamayacak. İktidar partisi için bunun hiç bir önemi yok. Ancak bu durum, gücünü halktan alan partiler için çok ciddi bir engel. Gelinen noktadaki durumun farkında olan binlerce vatandaşımız, İmamoğlu’nun çalışmalarında kullanılmak üzere bağışta bulunmak istediklerini CHP Genel Merkezimize belirtmişlerdir. Genel Merkezimiz de parti hesaplarına, “Demokrasi için” ve “Her şey çok güzel olacak” mesajlarıyla para yardımı yapılmaya başlandığını açıkladı. Genel Merkezi arayan vatandaşların kampanya yapılması isteği üzerine harekete geçildi. Düşünenlere ve öncülük edenlere yürekten teşekkür ediyoruz. Bu sıcak dostluk ve dayanışma talepleri doğrultusunda kampanya için banka hesap numaraları belirlendi ve bağış süreci başlatıldı. Yapılacak küçük bağışların kimseye yük olmamasını diliyoruz. Kişi başı 20 TL tutarında bir bağış tüm gönülleri kazanmaya yetecektir.
Seçim için hazine yardımı yapılmaması nedeniyle başlatılan 20 TL’lik destek kampanyasına katılmak isteyen demokrasi sevdalıları, ZİRAAT BANKASI ÇANKAYA ŞB. 0798-03282767-5002, İŞ BANKASI BEŞEVLER ŞB. 4219-0799129, HALKBANK BAKANLIKLAR ŞB. 9408-16000069, GARANTİ BANK. ATATÜRK BULV.ŞB. 710-6298700, VAKIFBANK ÇANKAYA ŞB. 281-00158007308826220 No’lu hesapları kullanabilecektir. Türkiye sevdalılarına, demokrasi sevdalılarına şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Unutmayın! Herşey çok güzel olacak” dedi.
İSTANBUL’A OTOBÜS KALDIRILACAK
Seçim günü, İstanbul’da yaşayan Karacabeyli seçmenler için ücretsiz araç kaldırılacağını belirten Başkan Tuğ, “23 Haziran 2019 Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanacak Karacabeyli vatandaşlar için otobüs kaldırmayı düşünüyoruz. İlgi görmesi durumunda gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ücretsiz araç etkinliğimizden vatandaşlarımızın yararlanabilmeleri için kimlik ve seçmen kağıdıyla CHP İlçe Başkanlığı’na müracaat etmeleri gerekmektedir.” şeklinde duyuru yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.