“Gençlik Haftası yarın başlıyor”

Ülkemiz genelinde her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” Karacabey’de 15 Mayıs Çarşamba günü (Yarın) yapılacak olan çelenk sunma töreni ile başlıyor.
Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 10:00 Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtında yapılacaktır. 
Gençlik Haftası hakkında bilgilendirmede bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayacak olan Gençlik Haftasında gençlerimizin katılımı ile hafta boyunca sportif ve sosyal etkinlikler düzenlenecek. Bu yıl Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yıldönümü nedeniyle daha anlamlı hale gelen bu etkinlikler ülkemiz genelinde “Milli Mücadele’nin 100. Yılı” temasıyla kutlanacaktır.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizesinde Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenecek 1 haftalık etkinliklerde tüm gençlerimizin eğlenerek yarışması amaçlanmıştır. İlçemizde bulunan tüm gençlerimizi şenlik içinde geçecek bu etkinliklerde yer almaya davet ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.