İlkokullar arası futbol heyecanı

Karacabey’de 23 Mart 2018 tarihinde başlayan ‘İlkokul 4. Sınıflar Futbol Turnuvası’ 03 Nisan 2018 tarihinde yapılan final müsabakaları ile sona erdi.
Turnuvanın final maçında Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu ile Cumhuriyet İlkokulu karşı karşıya geldi. Final müsabakasında rakibini 2-1 skor ile geçen Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Final müsabakasının ardından Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam ile okul müdürleri ve velilerin katılımı ile ödül töreni düzenlendi.
Kısa bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S.Ayhan Sağlam; “İlçemiz Sentetik Çim Futbol Sahası’nda organize ettiğimiz ve BOSE kapsamında 3 hafta süren müsabakalara 8 okulumuzdan 96 minik öğrencimiz katılmıştır. Şenlik havasındaki müsabakalarda çekişme üst düzeyde gerçekleşti. Katılım sağlayan tüm okullarımıza ve hakem olarak görev yapan Beden Eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.
Ödül töreninden önce minik sporcularla sohbet eden Belediye Başkanı Ali Özkan da; “İlçemizin spor faaliyetlerindeki yükselişini mutlulukla takip ediyoruz. Milli Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüklerimizle uyumlu ve birbirini destekler projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Futbolda, güreşte, voleybolda ve basketbol da ciddi ivmeler kazandık. Yakında Ata sporumuz okçulukta da branş tescili yaparak bu alanda da ilçemizde ilgili ve yetenekli evlatlarımızı eğitmeye başlayacağız. Bu konudaki hazırlıklarımız tamamlanma aşamasındadır. Bu vesile ile ilçemizde ki gençlere sahip çıkan tüm kurum ve kuruluşlara, emeği geçen spor adamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvada Gol Krallığına ulaşan Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Kayra Toprak ödülünü amcası Fethi Toprak’ın elinden alırken, birinci takım Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu’na da ödülünü Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu verdi. İkinci olan takım Cumhuriyet İlkokulu ödülünü Belediye Başkanı Ali Özkan’dan aldı. Üçüncü olan Uluabatlı Hasan İlkokulu’na da ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin verirken, Centilmen Takım Atatürk İlkokulu’na kupası İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz tarafından takdim edildi.
Törenden sonra Rize İli’nde yapılacak Türkiye Güreş Şampiyonası’na gidecek olan 59 kilo Grekoromen güreşçimiz Emir Sadı yolcu edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.