İktidarın tek alternatifiyiz!

 

*HAS Parti’nin aylık divan programında konuşan İl Başkanı Ali Mollasalih, “Milletimiz, CHP ve MHP'yi değil, iktidara bizi alternatif olarak görüyor” dedi.

Karacabey HAS Parti yönetimi, İl Başkanlığı'nın aylık divan programına katıldı. Bursa Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda konuşan HAS Parti İl Başkanı Ali Mollasalih, Meclis'teki partilerden farklı bir siyaset tarzı benimsediklerini ifade ederek, ön önemli ilkelerinin de 'yol gösterici muhalefet' olduğunu kaydetti.

Konuşmasında muhalefet partilerini de eleştiren Mollasalih, vatandaşın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'den ümitsiz olduğunu öne sürdü.

Mollasalih, “Milletimiz neden Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye veya bir başkasına değil de, Numan Kurtulmuş'a teveccüh gösteriyor? Tüm muhalefet liderleri Kurtulmuş'un üslubundan ders almalı” diyerek vatandaşın HAS Parti'nin sesine kulak verdiğini dile getirdi.

“3 T” adını verdikleri bir üslupla siyaset yaptıklarını kaydeden Mollasalih, bunların ‘Tenkit, Teklif ve Teşekkür’ olduğunu ve yapan kim olursa olsun milletin hayrına olan işi destekleyeceklerini ifade etti.

Mollasalih, vatandaşın partilerini iktidara alternatif olarak gördüğünü anlatarak, bu bilinçle siyasetlerini sürdüklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.