İktidar partisi neden davet edilmedi?

AKP'li delegelerden “Yemek” tepkisi:

Yemeğe yalnızca CHP, MHP ve DP İlçe başkanları ile mahalle muhtarlarının davet edilmesine tepki gösteren AKP'li delegeler, Karacabey'i ilgilendiren konularda iktidar partisinin olmamasına bir anlam veremediklerini söyledi.
    AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik'ten, “Haberimiz olmadı. Davet edilmedik” bilgisi aldıklarını belirten delegeler, Belediye'nin bu uygulamasının çok yanlış olduğunu savundu.
    AKP'li delegeler, “Her ne olursa olsun, o yemeğe AK Parti yöneticileri de davet edilmeliydi. Çünkü öğrendiğimiz kadarıyla o yemekte Karacabey'e yapılan ve yapılacak olan projeler konuşuldu. Tabi partimize ve milletvekilimize yönelik ince eleştiriler de yapılmış. Ancak söz konusu Karacabey ise, bu konu en başta AK Parti'yi ilgilendirir. Böyle bir durumda iktidar partisinin yok sayılmaması gerekiyordu.
    Siyasi anlaşmazlıklar olabilir. Bu durum her partide meydana gelebiliyor. Ancak hizmetlerle ilgili konularda yalnızca muhalefet parti başkanları ile mahalle muhtarlarının çağrılmasını etik bulmadık. Ne olursa olsun, Karacabey için siyasi anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak her zaman birlik olmak zorundayız. Bu uygulamaya tepkiliyiz” açıklamasında bulundu.
    Diğer taraftan eleştiriler üzerine görüştüğümüz Belediye Başkanı Ergün Koç, Bursa'da bir toplantıda olduğunu ve bugün konuyla ilgili ayrıntılı açıklama yapacağını söyledi. Koç'un nasıl bir açıklama yapacağı ise merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.