Ihlamur Festivali büyük beğeni topladı

Karacabey’in ülkemiz ve dünya ölçeğindeki tanıtımı adına pek çok çalışmaya imza atan Karacabey Belediyesi’nin, ilçede geleneksel hale getirdiği Ihlamur Festivali bu yıl da adından söz ettirerek büyük övgü topladı .
Karacabey Belediyesi tarafından Yeniköy’de 01-07 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenen Ihlamur Festivali çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçerken renkli görüntülere sahne oldu. Festival, her geçen gün eğlenceyi doruğa taşıdı. Festivalin son konserinde ise Aydilge halkla buluştu.
Dünyanın en büyük ıhlamur ormanlarından birini içerisinde barından Yeniköy sahil şeridinde sahne alan Kolpa ve Resul Dindar’ın ardından “Ihlamur Kokulu Günler Festivali”ne son olarak Aydilge katıldı. Konserde yerinde duramayan genç sanatçı hayranlarını coşturdu. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan kanserin sonunda ünlü popçuya Karacabey halkı adına çiçek ve plaket verdi.
Karacabey Belediyesi, “Ihlamur Kokulu Günler” ve “Ekolojik Pazar” etkinliklerinin yer aldığı Ihlamur Festivali hem çocuklar hem de yetişkinler için pek çok aktiviteye imza attı.
Başkan Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak farklı bir festival gerçekleştiriyoruz. Festivalimizde son olarak sahneye Aydilge çıktı. Halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.