İHH’den İdlib’e yardım çağrısı!

İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman, İdlib’de zor şartlarda yaşam mücadelesi veren özellikle kadın ve çocuklar için yardım kampanyası düzenlediklerini duyurdu.

Kahraman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çatışmalardan kaçan binlerce insanın sığınağı olan mülteci kamplarında zor günler yaşanıyor. Bölgeye yönelik tehditler sürerken, beslenme ve barınma sorunları giderek artıyor. Yoğun yağışların ardından çamur içinde kalan kamplarda yaşam iyice zorlaşıyor.

Bunların üzerine İdlib’e yapılan yoğun bombardıman sonrası on binlerce insan yine sınırımıza dayandı. Binlerce kadın ve çocuk zeytin ağaçları altında yağmur ve soğukla mücadele ediyor. Kış en çokta çocuklar için soğuk geçiyor.

Acil olarak mont ve kabanlara ihtiyaç var. Evlerde kullanmadığımız, kullanılacak nitelikteki ihtiyaç fazlası mont, kaban, battaniyeler ve kilimleri bu sınırdaki ihtiyaç sahiplerine göndereceğiz. Bu malzemeleri derneğimizde toplayarak, 17 Ocak Cuma günü Suriye sınırına göndereceğiz. Destek ve yardımlarınız için derneğimize uğrayabilir, bilgi almak için derneğimizi 677 00 09 ve 0553 723 98 40 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.