Belediyespor fırtına gibi esti

Mavi Siyahlı temsilcimiz, zorlu deplasmanda Pazarspor’u farklı geçti ve liderliğini sürdürdü.

TFF 3. Lig 3 Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan temsilcimiz Karacabey Belediyespor, ikinci yarıya müthiş bir başlangıç yaptı. Rize ekibi Pazarspor’u deplasmanda 4-1 yenmeyi başaran Karacabey Belediyespor, oynadığı futbolla da göz doldurdu. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi başaran mavi siyahlı temsilcimiz, en yakın rakibi Somaspor’la olan puan farkını da 6’ya çıkartarak, şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Pazar İlçe Stadı’nda oynanan maçı, İstanbul Bölgesi’nden Serdar Akkoçoğlu, Sinan Ertinğü ve Uğur Aydoğdu hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Karacabey Belediyespor, henüz 6. dakikada Abuzer Gaffar’la 1-0 öne geçti. Ancak çabuk toparlanan ev sahibi ekip, 18. dakikada Mehmet Aytemiz’le skoru 1-1’e getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk devresi 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Maçın 2. devresinde ise tam anlamıyla Karacabey fırtınası esti. 55. dakikada Arda Yılmaztürk, 59’da Sergen İlhan ve 80. dakikada penaltıdan Abuzer Gaffar’ın golleriyle farka koşam temsilcimiz Karacabey Belediyespor, sahadan 4-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcularımız haklı bir sevinç yaşadı. Bu sonuçla 38’e yükselten ve liderliğini sürdüren Karacabey Belediyespor, en yakın rakibi Somaspor’a 6 puanlık bir fark atmış oldu. Zirveye iyice yerleşen temsilcimiz, şampiyonluğun da en güçlü adayı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Lider Karacabey Belediyespor, önümüzdeki Pazar günü kendi taraftarı önünde ligin 7. sırasında bulunan Osmaniyespor’u konuk edecek. Mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Öte yandan Karacabey Belediyespor’un mücadele ettiği 3. Grup’ta oynanan diğer karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alındı:

1954 Kelkit Belediyespor – Medicalpark Batman Petrolspor: 5-0

Diyarbekirspor – Nevşehir Belediyespor: 1-0

Osmaniyespor FK – Yozgatspor 1959: 0-0

Altındağ Belediyespor – Gölcükspor: 3-2

Bayrampaşa – Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 2-2

Nazilli Belediyespor – Muğlaspor: 1-3

Darıca Gençlerbirliği – Modafen: 0-1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.