Hüsran!

Karacabey ile Gençlerbirliği üzüyor:
Karacabeyspor ile Gençlerbirliği, Süper Amatör Lig’de bu hafta kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmalarda hüsrana uğradı.
            Karacabeyspor, Cumartesi günü zayıf rakibi Fethiye İdman Yurdu’na 2-0, Gençlerbirliği ise Pazar günü güçlü Yenişehirspor’a 4-0 yenildi.
            10 hafta sonunda Gençlerbirliği 7 puanla alt sıralara demir atarken, Karacabeyspor da 10 puanla, inişli çıkışlı bir grafik çizerek taraftarlarını memnun etmiyor.
            Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Yenişehir Belediyespor, deplasmanda Karacabey Gençlerbirliği engelini 4-0’la geçerek rahat bir galibiyet elde etti.
            Karşılaşmaya son derece hırslı ve istekli başlayan Yenişehir Belediyespor, aradığı golü 30.dakikada Umut’un kafasından buldu. Sağdan kullanılan köşe vuruşuna çok iyi yükselen Umut, 3 kişinin arasından zor pozisyonda kafayla topu filelerle buluşturdu: 1-0.
            Golden sonrada ataklarını sıklaştıran Yenişehir Belediyespor’da bu kez sahneye golcü Cumali çıktı. 40.dakikada kaleci Engin’in elinden kaçırdığı topu Cumali şık bir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ikinci kez ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.
            İkinci yarıya da istekli başlayan Yenişehir Belediyespor, üst üste ataklar geliştirerek rakibini adeta bunalttı. 80.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Cumali, Sinan’ın sağdan ortasına şık bir vole ile kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golüne imza atarak durumu 3-0 yaptı. 85.dakikada bu kez Cumali’nin yerine oyuna giren Şahin’in attığı gol maçın skorunu belirledi: 4-0
SAHA: M.Fehmi Gerçeker
HAKEMLER: Cemalettin Bulut (8), Şükrü Boz (8), Hasan Yıldırım (8)
KRB.G.BİRLİĞİ: Engin 3, Zafer 3 (Dk.45 Semih 6), Ramazan 3, Vahit 3, Yakup 3, Baki 3 Abdullah  3 (Dk.65 Gökhan 3), Erhan 3, Gürcan 3 (Dk.75 Kazım 3), Serkan 4, Samet 3
YENİŞEHİR BELEDİYE:  Melih 8  (Dk. 80 Burak 5), Samet 8, Hüseyin 8, Adil 8, Samet 8, Umut 8, Eyüp 8, (Dk. 75 Şahin 9, Sinan 8, Cumali 89 (Dk. 80 Türker 5), İlyas 8, Tanju 8GOLLER: Dk.30 Umut, Dk.40-80 Cumali, Dk.85 Şahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.