Hey İsmail Teras Cafe’den yıldönümü ve Sevgililer Günü kutlaması

Birbirinden keyifli etkinlikleriyle Karacabey’de rüzgar gibi esen Hey İsmail Teras Cafe geçtiğimiz Pazar gecesi Sevgililer Günü’yle birlikte 1. yıldönümünü coşkuyla kutladı.
İşletmeciliğini emekli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar ve eşi Zahide Bayraktar’ın yürüttüğü “Hey İsmail Teras Cafe” bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu doyasıya yaşarken, birbirinden güzel etkinlik ve zengin menüsüyle konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
Yoğun katılımın gerçekleştiği gecede Sevgililer Günü nedeniyle hazırlanan konsept adeta büyüledi. Müşterilerin, merdivenlerde kırmızı güllerle karşılandığı, kalplerle süslenen Hey İsmail Teras Cafe, görüntüsü ve sıcak, samimi ortamıyla güzel saatlere ev sahipliği yaptı. Canberk Göktaş ve Asilhan Sofu’nun gitar dinletisiyle, meşaleler, dilek fenerleri ve daha birbirinden güzel sürprizlerle 14 Şubat Sevgililer Günü’nü, unutamayacakları bir gece yaşayarak kutlayan çiftler mutluluklarını doruklara taşıdı.
Hey İsmail Teras Cafe’nin 1. yıldönümünün ve Sevgililer Günü’nün birlikte kutlandığı gecede, İşletme sahipleri Şaban Bayraktar ve eşi Zahide Bayraktar müzik eşliğinde açılış dansını yaparak, konuklarıyla birlikte keyifli zamanlar geçirdi.
Çiftler, Hey İsmail Teras Cafe’de, zengin menü, canlı müzik ve çeşitli sürprizlerle Sevgililer Günü’nü doyasıya kutladı. Bu anlamlı günde Hey İsmail Teras Cafe’de olmanın memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, her zaman müdavimi olduklarını belirttikleri cafenin 1. yaşını da en içten dilekleriyle kutladıklarını söyleyen konuklar geceden gülen yüzlerle ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.