HER HALDE… MİLLİ MECLİS MİLLİ HÜKÜMET

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Akp-Chp-İyi Parti-Mhp’ye göre pkk (ya da diğer üç harflileri) terör örgütü değil mi ?
– Evet kabul ediyorlar.
Hdp Pkk’yı öven bir parti değil mi? PKK’lı teröristleri “Bağımsızlık için savaşan gerillalar” olarak adlandırmıyor mu ?
– Evet hem övüyor, hem adlandırıyor
O HALDE; Pkk’nın sözde başı, bebek katilinin “Eşit Yurttaşlık ” adlı emperyalist tasarısının Akp-Chp-İyi partinin seçim programında ne işi var? İttifakların ortakları Mhp, BBP, Saadet Partisi, Demokrat Parti “bölücü terör örgütünün ” tasarısının ortaklarında olmasına neden susuyorlar?
. . . . . . . .
Nato-AB-Abd 70 yıldır ülkemizde sağcı -solcu, Alevi-Sünni, Türk -Kürt, Dindar-Dinsiz bölünme tasarılarında; terör örgütlerini besleyip silahla donatmadı mı? 40 bin insanı bölücü teröre, binlerce insanı sağ-sol çatışmasına, binlerce insanı inanç uğruna yakarak, domuz bağıyla Dinsiz dinci teröre kurban vermedik mi?
– Evet, verdik ve veriyoruz
O HALDE; Akp-Chp-İyi Parti ve ortakları Mhp-Bbp-Saadet Partisi -Demokrat Parti neden hala; “Batısız Olmaz” , “Natosuz Olmaz” , “Abd Baş müttefikimiz ” diyor ya da öyle gösterilmesine suskun kalıyor ?
. . . . . . . . .
Ülkemizdeki yazılı ve görsel basının % 90′ ı yandaşlıktan sabıkalı mı? Bundan yakınanlar İyi Parti – Chp-Saadet Partisi değil mi? Haklılar mı ?
– Evet kesinlikle haklılar
O HALDE; ” Demokrasi ” adına hdpkk’nın adayına ” eşit yarışmak” adına özgürlük isterken, kendi seslerini duyurabildikleri yazılı ve görsel basında niye Cumhurbaşkanı Aday sayısını 5’miş gösteriyorlar? Terörü övene, destek verene “demokrasi ” gerekiyorsa ( !) , karşısında durana ( yandaş basın gibi davranarak ) demokrasi gerekmiyor mu ?
. . . . . . . .
Akp Abdullah Gül’ün Devletten gizli imzaladığı 9 maddelik gizli anlaşmayı;
İyi Parti- Chp Hillary Clinton ile gizli toplantıda ne konuştuklarını;
İyi Parti fetö terör örgütünden tutuklanmış ama Akp’ ce serbest bırakılan Ali Serim’in gizli toplantılardaki rolünü;
Akp fetö terör örgütü mensubu olduğu Devlet kayıtlarına girmiş ve tutuklanmış, ardından serbest bıraktıkları Ali Serim’i ülkeyi ilgilendiren stratejik konularda toplantılara hala neden soktuklarını;
Akp, Abd temsilcisi ile yapılan üç buçuk saatlik görüşmenin içeriğini,
Açıklayacak mı ?Açıklamalılar mı ?
– Evet, açıklamalılar
O HALDE; Vatan Bütünlüğüne, Ulus Birliğine tehdit oluşturan gizli anlaşmalar, gizli toplantılar, özel görüşmelerin içeriğini bilmek Türk Ulusunun hakkı, Vatan’ın Bekası için koşuldur.
. . . . . . .
O halde… Bu halde…Şu halde…HER HALDE…
Atatürk gibi düşünen, Atatürk gibi yapacak; Atatürk Devrimlerini tamamlayacak… Tam Bağımsızlık için…Üretim Ekonomisi için…Aydınlık ve Laik eğitim için…Komşularla Dostluk ve İşbirliği için…Terörle mücadele için…Parlamenter Demokrasi ve Hukuk için…Vatan Bütünlüğü için…
MİLLİ MECLİS, MİLLİ HÜKÜMET

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.