HEM’in gitaristleri alkışı hak etti!

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'ndeki programa Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kerem Salkal, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arı, İlçe Seçim Müdürü Cemil Tosun, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Şef Ayhan Gedik yönetiminde güzel bir organizasyona imza atan 21 kursiyer, iki bölüm halinde hünerlerini sergiledi. Kaymakam Dursun Balaban ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Gökbayrak, konser öncesinde kursiyerleri belge ve çiçek vererek onurlandırdı.

Programın açılışında konuşan Şef Ayhan Gedik, kursiyerlerinin bir yıl boyunca çok emek verdiğini belirterek davetlileri selamladı.

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Gökbayrak ise, gençlere yaşam boyu sürdürebilecekleri mesleki ve sosyal kurslar vermeye devam ettiklerini kaydetti. Davetlilere, “hoş geldiniz” diyen Gökbayrak, organizasyonda emeği geçen Şef Ayhan Gedik ile kursiyerlere ve velilere teşekkür etti.

Gökbayrak’ın ardından Gitar Kursu'nu başarıyla bitiren kursiyerler Türk Pop müziğinin sevilen parçalarını seslendirdi. HEM'in gitaristleri salonu tıklım tıklım dolduran izleyenlerden büyük alkış aldı.

Söyledikleri bir birinden güzel parçalarla yeteneklerini sergileyen kursiyerlerin aileleri ise haklı bir gurur yaşarken, konser bitiminde kursiyerler dakikalarca alkışladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.