“Hastanemizde hizmet çıtası yükseliyor”

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erol Şen, Devlet Hastanesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Şen, Karacabey’in sağlık alanında her geçen gün güçlendiğine vurgu yaptı.
Devlet Hastanesi’nin ihtiyaç duyduğu personel eksikliğinin bir bir giderildiğine dikkat çeken Şen, ilçe halkına en iyi sağlık hizmeti verebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Bu kapsamda Eylül 2018 itibariyle Karacabey Devlet Hastanesi’nde 35 Uzman Hekim, 9 Pratisyen Hekim, 97 Hemşire, 30 Ebe, 78 Diğer Yardımcı Sağlık Personeli bulunuyor.
AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erol Şen, son 15 gün içerisinde de 1 Kadın Doğum Uzmanı ile 1 Çocuk Hastalıkları Uzmanı’nın göreve başladığını bildirdi. Şen ayrıca, KPSS yoluyla yerleştirilen 28 Yardımcı Sağlık Personeli’nin 10’unungeçtiğimiz hafta itibariyle iş başı yaptığını,önümüzdeki haftalarda da 18 Sağlık Personeli’nin göreve başlamasını beklediklerini kaydetti.
Şen, “Tüm bunların yanı sıra önümüzdeki hafta 1 Fizik Tedavi Uzmanı göreve başlayacak olup, Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında da 9 Pratisyen Hekim’in 1 ay içerisinde iş başı yapmasını bekliyoruz” dedi.
AK Parti ile birlikte Karacabey’e sağlık alanında ciddi yatırımlar yapıldığını söyleyen Şen, “5 yıldızlı otel konforunda olan Karacabey Devlet Hastanemizi her geçen gün güçlendirerek halkımıza en iyi hizmeti vermesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü inanıyorum ki biz bir ve beraber olduğumuz sürece Karacabey’e getiremeyeceğimiz hiçbir hizmet yoktur.İlçemiz sağlık konusunda büyük bir ivme kazanmıştır. Gerek hükümetimizin, gerekse de yardımseverlerin destekleriyle hastanemizdeki hizmet çıtası yükselmektedir.Daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Karacabey içinçalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.