HAS Parti’de görüşmeler sürüyor!

Geçtiğimiz haftalarda Başbakan Erdoğan tarafından Kurtulmuş'a teklif edilen 'AK Parti ile HAS Parti'nin bütünleşmesi' konusunda, her iki partide de görüşmeler devam ediyor. Teklifi önce kurmaylarıyla değerlendiren Kurtulmuş, daha sonra partisinin ilgili kurullarını toplantıya çağırmış ve sürece ilişkin kurul üyelerinin görüşlerine başvurmuştu.

Gelinen süreçte; istişarelerini sürdüren Kurtulmuş, dün de Bursa ekibiyle görüştü. Daha önce bütünleşme sürecini desteklediklerini ve Kurtulmuş ile birlikte hareket edeceklerini açıklayan Bursa teşkilatından, görüşmeye İl Başkanı Ali Mollasalih ve yardımcısı Mehmet Torun katıldı. Görüşmede Kurtulmuş'a sürece dair değerlendirmelerini sunan Mollasalih, kamuoyunun AK Parti ile HAS Parti'nin bütünleşmesi fikrine sıcak baktığını söyleyerek, Bursa teşkilatının da bu yönde mutabakat halinde olduğunu paylaştı.

İlçe yöneticilerinden başlamak suretiyle, ilçe başkanlarının ve il yöneticilerinin tek tek görüşlerine başvurduklarını kaydeden Mollasalih, Kurtulmuş'un alacağı her kararı destekleyeceklerini açıkladı. Mollasalih, geniş halk kitlelerinin de bu süreci desteklediğini öne sürdü.

Katkılarından dolayı Mollasalih'e teşekkür eden Kurtulmuş, sürece ilişkin istişarelerin süreceğini bildirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.