Handan ve Fuat’dan rüya gibi düğün!

AK Parti Karacabey Belediye Meclis Üyesi Vedat Tezol ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Melek Tezol çiftinin Müteahhit oğulları Fuat Tezol, ilçenin tanınmış ailelerinden Ayşe ve Metin Karakiraz çiftinin kızları Handan Karakiraz ile ömür boyu mutlu bir yaşama “Evet” dedi.
Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleşen dillere destan düğünde ebedi sevgi yolunda aşk dolu birlikteliklerini tek kalpte birleştiren Handan ve Fuat çifti açılışı Harmandalı oyunuyla yaparak konuklar tarafından müthiş alkış topladı.
Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikâhlarını Belediye Başkanı Ali Özkan imza altına alırken, Handan Karakiraz’ın şahitliğini amcası Serkan Karakiraz ve halası Semra Koç, Fuat Tezol’un şahitliğini ise amcası Nihat Tezol ile dayısı Sezgin Peçenek üstlendi.
Birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği düğün töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imza atan genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.
Tezol ve Karakiraz aileleri de duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.
Mutluluklarına ışık tutacak yolda sevgilerini sonsuzluğa taşıyan Handan ve Fuat, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Handan ve Fuat Tezol çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.