“Durmak yok, yola devam”

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, “24 Haziran’da yeniden tarih yazmaya devam.” dedi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacaklarına inandıklarını vurgulayan Başkan İşcan, “Onlar ‘Tamam’ dese de biz yola ‘Devam’ edeceğiz. Çünkü bizim arkamızda inanmış bir millet var.” vurgusu yaptı.
Teşkilat olarak seçime hazır olduklarını dile getiren İşcan, “Seçimle ilgili hiçbir derdimiz ve endişemiz yok, Karacabey teşkilatı olarak tarih yazmaya hazırız. Halkımıza güveniyoruz. 2023 hedeflerine ulaşmak için yapmamız gereken şey artık parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi’ne geçmek. Ülkemizi umut ediyorum Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile tanıştıracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı ve AK Parti’yi de iktidar yapacağız.” diye konuştu.
Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan şunları kaydetti: “Seçim Koordinasyon Merkezi’mizi oluşturarak, çalışmalarımıza başladık. Son yıllara göre bu dönem farklı bir seçim olacak. Bizler de teşkilat olarak farklı bir sistemle seçime gireceğiz. Cumhurbaşkanına ayrı, siyasi partilere ayrı oy verilen seçim yaşayacağız. Bu seçimde iki pusula karşımıza gelecek. Milletvekili seçimleri ve Cumhur İttifakı’nın olduğu pusulalar olacak. Partimizin yüksek oy alması için mücadele edeceğiz. Teşkilat hazır, Karacabey hazır.”
AK Parti Teşkilatları’nın coşkusuna dikkat çeken Başkan İşcan, “AK Parti teşkilatları sadece seçim zamanında değil, seçim olmadan da sürekli aktif ve sahalarda çalışmaktadır. AK Parti her zaman seçime hazır bir teşkilat yapısına sahip. Bunu bir kez daha görebiliyoruz. Dinamik, heyecan ve coşku görmek isteyen AK Parti teşkilatlarına baksın. İnanıyorum ki 24 Haziran seçimleri Reis’in izinde olanların zaferi ile sonuçlanacak. 16 yıldır milletimizin iradesini arkamıza alarak ve cesaretle Türkiye’ye boyunduruk vurmak isteyenlere haddini bildirdik. Özgüvenle dirildik. Şimdi millete hizmet yolunda durmak yok, yola devam. “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet” diyoruz. Bu kutlu yürüyüşe ‘Devam’ edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
AK Parti ile birlikte Karacabey’e de birçok alanda hizmet yağdığını vurgulayan Ertem İşcan, “Yeni hastanemizden otoyola, Gölecik ve Yeşildere barajlarından sosyal ve kültürel faaliyetlere, eğitimden turizme kadar bir alanda Karacabey’imiz son 16 yılda hızla değişti ve gelişti. Bu hızlı kalkınma 24 Haziran’dan sonra da ‘devam’ edecek. Çünkü AK Parti demek Türkiye demektir. Daha önce vurguladığımız gibi; Onlar konuşur AK Parti yapar. Biz kendimizden eminiz. 24 Haziran’da yüzde 50’nin üzerinde bir oyla reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan, AK Parti’yi büyük bir farkla iktidara taşıyacağız.” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.