HAÇLI FÜZESİNE BİNENLER

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Ülkemizdeki müslümanlar için kutsal bir geceydi. İmam, ellerini havaya açmış dua etmekteydi. “Yarabbi, müslüman dünyasından belaları def eyle…” dediğinde müslümanlar titreyerek “Amin” dedi. Amin diyenler arasında Akp’li, Mhp’li, İyi Partili, Hdp’li, İHH için çalışanlar ve Chp’lilerde vardı.
Sabah 04:36…Amerika-İngiltere-Fransa’dan oluşan Haçlılar “müslüman bir ülkeye” 103 füze göndermeye başladı. Kılıf “kimyasal silahtı”. Oysa hazırlattıkları senaryo görüntüler ortaya çıkarılmış. Yandaş ve sistemin kölesi basın görememişti, nedense. Suriye 2011 yılında işgali sırasında BM gözetiminde kimyasal silahlarını yok etmişti. Daha 1 hafta önce ajanlar “kimyasal madde” ile suikasta uğradı diyen İngiltere, bunu kanıtlayamamış. Rusya’dan özür dilemişti.
Haçlı füzelerine binerek “müslüman olduğunu” ilk iddia eden Akp oldu. “Saldırıyı olumlu bulduk, kimyasal kullanan ülkelere (!) bu yapılmalıdır” dedi. Fetönün Bakan olarak atadığı Akşener durur mu; aynı sözlerle saldırıya destek verdi. Ardından İHH Başkanı çıktı. “Saldırı iyi olmuştu ama yüreğine gereken suyu serpmemişti” ! Bu müslüman görünümlü Haçlı Zavallı için; “Kaç yüzbin müslüman öldürülmeli ” ya da “Kaç yüzbin müslüman kadına tecavüz edilmeli” ya da “kaç yüzbin müslüman kadın köle pazarında satılmalıydı”, acaba ?
Mhp’ye döndü, gözler. O söz konusu Abd olduğunda “hık” bile dememişti, 53 yıldır! Yine demedi. Hdp; pkk-ypg-pjak-sdg terör örgütlerine yarıyor diye “zılgıt” atarak kutladı, saldırıyı. Ya Chp? Atatürkümüzün kurduğu üstelik Irak ve Suriye ile konfederasyon bile düşünen Chp’si değildi ki. 1930’lar gibi 1920’leri reddeden yöneticilere sahipti. Kınamadı, üstüne üstlük “kimyasal kullanan ülkeler” tanımına soktu, Suriye’yi.
Varıyla yoğuyla Haçlı düşüncesine dik duranlarda vardı. Özellikle şu ateistler ve aaahhh o deistler yok mu… Onlar lanet yağdırdı, haçlı saldırıya. Yapması gereken “müslüman görünümlüler” di, galiba! Ne imansızdı şu deistler, ne dinsizdi şu ateistler!
ABD’nin füzelerini memnuniyetle karşılayan Erdoğan yönetimi Türk Ulusunu kesinlikle teslim etmiyor. Müslümanların vurulmasını, mazlumların vurulmasını memnuniyetle karşılayan bir hükümet Türkiye ‘yi temsil edemez. Bu müslümanlığada, komşuluğada sığmaz. Açıkların kontrolündeki bir hükümet Türkiye ‘nin hükümeti olamaz. Haçlıların füzelerine binen bir hükümet; Türkiye ‘nin doğrularına, bekasına, geleceğine hükümet edemez, etmemeli. Amerika yenilmiştir. Hükümetin emperyalist saldırıyı desteklemesi; teröre karşı can veren, kan veren Mehmetçiğimizi, Polisimizi sırtından vurmaktır. Fetö-pkk-İsrail ile bu saldırıya sevinen Akp hükümeti derhal istifa etmelidir. Akp’li Bakan, milletvekili, yönetici ve üyeleride Amerikan emperyalizmini alkışlayan, destekleyen bir yönetimin komutası altında olmamalıdır. Müslümanlık, İslamiyet bu değildir. Akp’den istifa etmek; en büyük erdemdir. Amerikan emperyalizminin yanında olan bir yönetimle erdemli olunamaz. Namaz, hac, dua… Amerikan emperyalizmine alkış yapanlarla aynı safta yer almak sizi Müslüman yapmaz, kurtarmaz.
Türbe türbe gezip iman sömürüsü yapan Akşener’le yürüyenler… İHH’de görev alanlar, maddi ve manevi destek verenler… Mhp’nin 53 yıllık Amerika ‘ya “hık diyememesini” görenler… Hdp’nin zılgıtlarla karşıladığı saldırıyı görenler… Yalan ve düzmece görüntülere bakıp “kimyasal saldırıyı yapanlar cezasız kalmamalı” diyebilen Kılıçdaroğlu yönetimiyle elele olanlar… Haçlı füzelerine binerek Müslüman olamazsınız. Milliyetçi olamazsınız. Demokrat olamazsınız. Adaletçi olamazsınız…
Türk Ulusunun önündeki en yakıcı görev Haçlı füzelerine binenleri Meclisinden atmaktır. Türkiye ‘nin gayrimilli, Amerikancı, emperyalizm destekçisi, Ulusal Varlıkları kapitalizme teslim eden iktidarlardan, anası ve yavrusu her çeşit muhalefetten kurtulması Vatanımızın Bütünlüğüne, Ulusumuzun Birliğine namus borcumuzdur.
Hz.Ali “ZULMÜ YAPAN ZALİM KADAR SUSKUN KALANDA SUÇLUDUR ” demiştir. Peki destek olanlar…..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.