Hacı Hasanoğulları 5. şubesini açtı

Hacı Hasanoğulları 5. şubesini açtı
60 yıldır baklava ve börek çeşitleriyle faaliyet gösteren Hacı Hasanoğulları’nın 5. şubesi Karacabey’de açıldı.
Törene, AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Belediye Başkanı Ergün Koç, Hacı Hasanoğulları Genel Müdürü Yüksel Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan, CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş ve İl Genel Meclis Üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.
Garipçe Mahallesi Atatürk Bulvarı Ziraat Bankası Karşısı’nda faaliyete giren işyerinin açılışı, AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ve Belediye Başkanı Ergün Koç yaptı.
İşletmeciliğini ASTV’de yapımcılık ve sunuculuk yapan Volkan Sepetçi’nin yaptığı Hacı Hasanoğulları Karacabey Şubesi’nde yaklaşık 40 çeşit baklava ve tatlı bulunuyor. Firmanın patentini aldığı 10 çeşit tatlıyı da Karacabeylilerle buluşacak.
Açılışta, Hacı Hasanoğulları Genel Müdürü Yüksel Aktaş, Koyuncu ve Koç’a Ballı Kadayıf ikram etti. İçinde bal, pekmez, arısütü, tere yağ ve bolca Antepfıstığı’nın bulunduğu tatlıyı çok beğendiklerini belirten Koyuncu ve Koç, tüm konukların tatması gereken bir tat olduğunu ifade etti.
Tören sonrası işletme sahibi Volkan Sepetçi ve Hacı Hasanoğulları Genel Müdürü Yüksel Aktaş, Bursa ilçelerinde ilk şubeyi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aktaş, “Kaliteden taviz vermeden zirveye çıktık. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek başarımızın sırlarından birisi. Volkan, kardeşimizin bizi burada en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Tüm Karacabeylilere hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.