GÜZEL’DEN KOÇ ŞİŞLEME

*Mahkeme sonucu beklenmeden kendisine kol saati gönderildiğini ancak, Yargıtay’ın oyunu bozmasından sonra Ergün Koç’un komik durumlara düştüğünü söyleyen Orhan Güzel, “N’olcak şimdi?” dedi.

Karacabey AKP Belediye eski meclis üyesi Orhan Güzel, Ergün Koç’un, çapsız ve arsız bir kişilik taşıdığını öne sürdü.
Ergün Koç’un daha önce ulaştığı makamları hak ederek değil de, siyasi iteklemelerle elde ettiğini dile getiren Orhan Güzel, buralardaki başarısızlıkların sonunda ise çalışma hayatını “Sürgün”de noktalamak zorunda kaldığını söyledi.
Güzel, “Karacabey Belediyesi’ni iflas ettiren ve yolsuzlukları mahkeme kararlarıyla belgelenen birinin yeniden başkan olmak istemesine söylenecek söz bulamıyorum” dedi.
Ergün Koç’la 5 yıl birlikte çalıştıklarını, yanlışlarını eleştirdiği için kendisini sık sık mahkemeye verdiğini belirten Orhan Güzel, dürüst ve özveriyle çalışacak insanların siyaset yapması gerektiğine dikkat çekti.
Ergün Koç’u bir kez daha şişleyen Orhan Güzel, dürüst siyaset üzerine şu açıklamayı yaptı: Ergün Koç normal değildir. Adeta her uygulaması bunu doğruluyor. Karacabey’in Koç dönemindeki on yılı kayıptır. Karacabey’e maddi, manevi çok yazık oldu. Beş yılda dürüst bir tek uygulama görmedim. Eleştirdim diye mahkemeye verdi. Yerel mahkeme aleyhime karar verince evime kargo ile kol saati gönderdi. Mahkeme sonucu Yargıtay da lehime sonuçlanınca, kol saatini geri gönderdim. N’olcak şimdi? Yalan ve talan üzerinden siyaset yapılmaz. Siyaset yaparken nemalanma düşünülmez. Bireysel çıkar hesapları yapılmaz. Ergün Koç, neredeyse teneffüs ettiğimiz havadan bile hava parası çıkaracak kadar paranın cambazı olmuş(!) biridir. Hasta olduğu için uslanması söz konusu değildir. Yeniden siyaset yapmak istemesi arsızlıktır, çapsızlıktır, bencilliktir. Kovulmadığı parti kalmadı. Dengesiz olduğu için kalitesi çabuk anlaşılıyor. AKP’den aday olduğunda her gittiği yerde yuhalandığı için konuşma yapamadı. Bunlar ne çabuk unutuldu? Koç, Karacabey’i değil, sürekli kendini düşünen bencil bir kişiliktir. Giremediği bir tek CHP kalmıştı. CHP İlçe Başkanlığı yolsuzlukları ayyuka çıkan Ergün Koç’la ilgili Karacabey Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu yaptığını ne çabuk unuttu? Gazetelerden okuduğum kadarıyla sıra bu partiye gelmiş demek ki. Sanıyorum, Ergün Koç, Belediye başkanlığı döneminde “Harem” kurduğu 8. kattaki saltanat günlerini özledi. Çok yazık. Olan Karacabey’e ve CHP”ye oluyor.
CHP, 90 bin nüfuslu Karacabey’de belediye başkanlığına aday gösterecek bir isim bulamıyorsa, tuz kokmuş demektir. Unutulmasın, eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.