Güreşte ‘Karacabey’ fırtınası

Bursa’da, liseler arası yapılan Gençler B Kategorisi Grekoromen Stil Güreş Müsabakaları’nda Karacabey fırtınası esti. Müsabakalarda Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımı Bursa ikincisi olurken, ferdi olarak Akif Arslan Bursa birincisi, Doğukan Yumitkan da Bursa üçüncüsü oldu.

Okul Sporları kapsamında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Güreş (B) Gençler Erkek- Kız İl Birinciliği Güreş Müsabakaları, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda tartı ve Salı günü de Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda Güreş Müsabakaları gerçekleştirildi.

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımı, 07 Ocak 2020 Salı günü Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda Bursa’da liseler arasında yapılan Gençler B Kategorisi Grekoromen Stil Güreş Müsabakaları’nda il ikincisi olurken, ferdi yarışmalarda ise Akif Arslan Bursa birinciliğini, Doğukan Yumitkan da Bursa üçüncülüğünü elde etti.

Bu önemli başarı sonrası ödül töreni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Sağlam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Öztürk, Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yüksel Çatal ve Güreş Antrenörü Ali Varol ile okul güreş takımı ve derece yapan diğer öğrenciler katıldı.

Okul ikincilik kupasını, ferdi bazda Bursa birincisi olan takım kaptanı Akif Arslan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin takdim etti.

Başarılı sporcularla gurur duyduklarını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Başta İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz S. Ayhan Sağlam olmak üzere, onları çalıştıran Takım Antrenörü Ali Varol hocamız ile okul yönetimini, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.