Güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz!

Matlı, Mustafakemalpaşa AKP’nin iftarında konuştu:

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, İl Başkanı Sedat Yalçın, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Karacabey AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, belde belediye başkanları, Mustafakemalpaşa AKP İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 800 kişinin katıldığı iftar, Süngü Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İftar yemeğine ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa AKP İlçe Başkanı Kerim Akça, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'la birlikte konukları kapıda karşıladı. İftarın ardından açılış konuşmasını yapan AKP İlçe Başkanı Kerim Akça, 'yol arkadaşlarım' dediği partililerle birlikte el ele verip, daha güçlü bir şekilde Mustafakemalpaşa'ya hizmet etmek için çalışacaklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da konuşmasında, AK Parti'lilerin Türkiye'yi 2023 hedefine ulaştırmak için yola çıkmış hizmet neferleri olduğunu belirterek, “Bizim bayramımız, insanımızı mutlu ettiğimiz, gönüllere köprü kurduğumuz gündür. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizi AK geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ise, Ramazan'ın ruhuna uygun bir şekilde sokak iftarlarında halkla kucaklaştıklarını belirterek, farklarını bir kez daha ortaya koyduğunu dile getirdi.

AK Parti'nin, 10 yıldır Türkiye'yi çok farklı noktalara getirdiğini, hayalleri gerçeklere dönüştürdüğünü kaydeden Milletvekili Matlı, “Hedefimiz, ülkemizi Cumhuriyetimizin 100. yılında her yönden daha güçlü bir Türkiye yapmaktır. Bunu başarabilecek güce ve inanca sahibiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.