Gözyaşları içinde uğurlandılar!

 

İlçede büyük yankı uyandıran olay sonrası anne ve kızı toprağa verildi:

İlçede inşaat işçiliği yapan Savaş Özer (30), dün öğle saatlerinde Sırabademler Mahallesi 143. Sokak'ta yürüyen kayınvalidesi Nazmiye Cece (48) ile eşi Büşra Özer'i tabancayla vurdu. Ardından kafasına bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

Nazmiye Cece olay yerinde hayatını kaybederken Büşra Özer de hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Nazmiye Cece, Büşra Özer ve Savaş Özer'in cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Büyükşehir Belediyesi Gasilhanesi'ne getirildi. Buradaki işlemlerin ardından cenazeler toprağa verilmek üzere Karacabey'e götürüldü.

İlçede büyük yankı uyandıran olayın ardından otopsi işlemleri tamamlanan Büşra Özer ve Nazmiye Cece dün Asmalı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye eşini ve kızını kaybeden Şahin Cece ile akraba ve dostları katılırken, anne ile kızı Karacaahmet Mezarlığına gözyaşları içinde defnedildi.

Amca Cabbar Özer: Kızıyla görüştürmediler!

Karacabey’de bir süredir ayrı yaşadığı eşi ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar eden Savaş Özer'in, kızıyla görüştürmedikleri için cinayeti işlediği ifade edildi.

Savaş Özer'in amcası Cabbar Özer, “İki aydır kızı Sudenur'u göstermiyorlardı. Dün de pazardan aldığı elbiseyi kızına vermek istemiş. Yalvarmış, göstermeyince elini kana bulamış” dedi.

Eşi barışma taraftarıydı, annesi istemiyordu

Gasilhane önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Savaş Özer'in amcası Cabbar Özer, Savaş-Büşra Özer çiftinin 7 yaşında kız çocuğu olduğunu söyledi.

Şahin Özer'in yaklaşık 2 aydır kızını göremediğini iddia eden Cabbar Özer şunları kaydetti: “Çocuğunu görmek için dün eşi ve kayınvalidesinin yürüyüş güzergahına gitmiş. Pazardan elbise almış kızı için. Elbiseyi kızına vermek istediğini söylemiş, yine göstermemişler. Savaş, yalvarmış çocuğunu görüp, elbisesini vermek için. ‘Çocuğumu göreyim’ demiş. Kızını çok severdi. Kaynanası üzerine yürümüş. O da elini kana bulamış. Savaş'a olur olmaz iftiralar attılar, polise şikayet ettiler. Eşi Büşra ile sürekli görüşüyorduk, barışma taraftarıydı, ancak annesinden çekiniyordu. Kayınvalidesi barışmalarını istemiyordu. Dün de son olarak aldığı elbiseyi kızına vermek isteyen Savaş, olumsuz cevap verince olanlar oldu.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.