Gençlerbirliği’nin genç basketbolcuları göz kamaştırıyor!

Gençlerbirliği Basketbol Okulu’na katılan genç oyuncuların son durumlarını ve gelişimlerini görmek amacıyla gerçekleşen hazırlık maçı nefes kesti.

Antrenör ve eski Milli Basketbolcu Şevki Yıldırım’ın eski ve yeni öğrencilerinin bir araya gelmesiyle düzenlenen karşılaşmada sonuçtan çok oyuncuların mücadelesi dikkat çekti.

Basketbol eğitimlerinde oyuncularını günlerdir drill ağırlıklı çalıştıran Antrenör Şevki Yıldırım, “Çocuklarımızın maç ortamında neler yapabileceğini görmek istedik. Eski çalıştırdığım sporcular ile yeni öğrencilerimi bir araya getirmek istedim. Bu konuda çok mesafe aldığımızı düşünüyorum. Oyuncularımın performanslarından oldukça memnunum. Karacabey’in geleceği adına çok umutluyum” dedi.

Özveriyle çalışılması durumunda büyük başarıların da beraberinde geleceğini belirten Yıldırım, “Karacabey’de basketbol adına güzel gelişmeler yaşanıyor. Bunun da en somut örneği Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Şaban Bayraktar’ın başındaki Anadolu Lisesi’nde görebiliriz. Anadolu Lisesi’nin çeyrek final maçını, elde edilen zaferi yerinde izledim ve çok mutlu oldum. İsteyince başarılamayacak hiçbir şey yok. Yalnızca spor okulu açmakla iş bitmez. Önemli olan çok çalışmaktır.

Karacabey’in basketbolda güzel bir konumda olacağına inanıyorum. Başarı çalışma odaklı gelişiriz. Öğrencilerimizin az zamandan çok ilerlediklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Basketbolun doğru kişilerden öğrenilmesi durumunda başarılar da arkasından gelecektir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.