‘Gençler ile Akademik Söyleşiler Projesi’ne devam!

Karacabey Kaymakamlığı ve Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan ‘Gençler ile Akademik Söyleşiler Projesi’nin ikinci ayağı geçtiğimiz Çarşamba günü yapıldı.
Karacabey Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşi programına Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, Hakim Eray Kol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin katıldı.
‘Gençler ile Akademik Söyleşiler Projesi’ hakkında bilgilendirme yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Söyleşilerimiz, öğrencilerimizi rol model teşkil eden meslek grupları ile bir araya getirerek meslek seçimleri ile ilgili sorularına cevap vermek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla yapılmaktadır. Bu kapsamdaki ikinci söyleşimiz öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin ilgisi ve sorularıyla söyleşimiz planlanandan daha uzun sürmüş ve öğrenci motivasyonlarını olumlu yönde etkilediği gözlenmiştir.
Kaymakamımız Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’nun katılımları ile başlayan ‘Gençler ile Akademik Söyleşiler Projesi’, 2018 Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olup, ilçemizdeki tüm 12.sınıf öğrencilerini kendi meslek alanlarında rol model olan kişilerle ile buluşturmaya devam edecek.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.