‘Duman, çarpıtma yapıyor!’

Meltem’de 16 Aralık 2015 günü yayımlanan, “Sülün Üretim Çiftliği’nde neler oluyor?” başlıklı haberimizde adı geçen İbrahim Selvi’den cevap geldi.
Mehmet Duman’ın yalan, yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını ileri süren Selvi, birilerine iş verme ya da işten çıkarma gibi bir yetkisi olmadığını belirtti.
Duman’ın neden kendisini hedef göstermeye çalıştığını anlayamadığını dile getiren Orman İşletme Müdürlüğü İSİ Şefi İbrahim Selvi, “İddiaların tamamı yanlıştır. Yalan, yanlış isnatlarla ne yapmak istendiği de pek belli değil. Birilerini ayırmak ya da kayırmak gibi düşünce içine girmedim. “Hemşericilik yapılıyor” iddiaları tamamen asılsızdır. Bunlar saçma sapan, doğruluk payı hiç olmayan iddialardır. Ben Orman İşletme Müdürlüğü’nde İSİ Şefi olarak görev yapmaktayım. Görevim gereği Mehmet Duman’la ilgili hiçbir yaptırımım olamaz. Duman’ın ileri sürdüğü “Raporla” ilgili değerlendirme yapma yetkimde yoktur. Dolayısıyla Mehmet Duman’ın hakkımda söylediklerinin doğruluk payı yoktur. Duman’ın işten çıkarılması, Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğü ile yapılan sözleşmeyle ilgilidir. Duman’ın sorunu varsa muhatabı İş-Kur’dur. Yanlış adreslerde dolaşması şaşırtmacadır. İşten çıkarılma, İş-Kur tarafından ele alınmıştır. İş-Kur; raporun iş kazası olmamasını ve sözleşmedeki 14 gün sınırının aşılmasını değerlendirmiştir. Benim bu konuda en ufak bir tasarrufum söz konusu değildir” dedi.
İbrahim Selvi, yalan beyanlarla vatandaşı kandırmaya kalkışanları Allah’a havale ettiğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.