Fuhuş çetesine şok baskın!

Karacabey’de 14 yaşındaki A.F. adında bir kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 26 kişi göz altına alındı.
 Soruşturmanın  gizli yürütüldüğü gerekçesiyle ismi açıklanmayan 36 yaşındaki bir kişinin tecavüzüne uğradığı belirtilen A.F.’nin (14) daha sonra para karşılığı pazarlandığı ileri sürüldü.
 Tecavüzcünün evine baskın yapan polisin, küçük yaştaki kızlara ait fotoğraflar bulduğu öğrenildi. Fuhuş pazarına düşen A.F.’nin dışında başka kızların da olmasından şüpheleniliyor.
A.F. isimli kızın erkeklere pazarlanmasında yardımcı olduğu öne sürülen A.Y. isimli komşusu da Cumartesi akşamı başlatılan operasyonda göz altına alındı.
 
Dört gün önce patlak veren olayda ilk göz altıların ardından, derinleştirilen soruşturmada şu ana kadar 26 kişi gözaltına alındı. Küçük yaştaki çocukla cinsel ilişkiye girmek suçundan yargı önüne çıkarılan 8 kişi tutuklanarak yargılanmak cezaevine konuldu. Göz altına alınan 18 kişi dışardan yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürürken, göz altıların artabileceği belirtildi. Soruşturmanın toplumsal gerginlik yaratmaması için gizli yürütüldüğü ileri sürüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.