Fotoğraf Sanatı kursiyerleri Gölyazı’yı çekti

Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen Yetenek Geliştirme Kursları (KARYEK) vatandaşların yoğun katılımıyla sürüyor. Son olarak Fotoğraf Sanatı Kursu kursiyerleri, alan uygulaması için düzenlenen gezi programıyla Gölyazı’ya gitti. Kursta öğrendiklerini pekiştirme imkânı buldu.
Belediye, Yetenek Geliştirme Kursları’na kısa zaman önce Fotoğraf Sanatı Kursu’nu eklemişti. Eğitmenleri Feridun Arslan eşliğinde sahada uygulamaya çıkan kursiyerlerin ilk durağı, amatör fotoğrafçıların uğrak mekanı Gölyazı oldu. Tarihi mahallede çekimler yapan kursiyerler, pratikte yapılması gerekenleri de kavrama imkanı buldu.
Belediye Başkanı Ali Özkan, kurslara gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, “İlçe halkımızın ilgi ve alakası oldukça sevindirici. Sadece ev hanımları için değil, gençlerimiz için de çeşitli imkanlar sunuyoruz. Alan kısıtlamamız yok. En çok talep edilen kursları faaliyete geçirmeye devam ediyoruz. Şu anda basketbol, tel kırma, keçe, dikiş-nakış, iğne oyası kurslarımız da fotoğraf kursunun yanında devam eden diğer branşlarımız” ifadelerine yer verdi.
Özkan, KARYEK ile ilgili yeni bir projeyi yarıyıl tatili sonrası tüm okullarda uygulanacağının da müjdesini verdi. Buna göre uygulamayla birlikte okul saatleri dışında kalan zamanları değerlendirmek amacıyla İngilizce, dama, satranç ve çeşitli sportif etkinlikleri yeni dönemde KARYEK programları çerçevesinde hayata geçirilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.