Güreşçilerden 3 kupa, 40 madalya

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, “2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Bursa İli Okullar Arası Güreş İl Birinciliği” müsabakalarının sona erdiğini duyurdu. 50 sporcu ile müsabakalara katıldıklarını belirten Ayhan Sağlam, 40 madalya ve 3 kupa kazanarak önemli bir başarıya imza attıklarını kaydetti.
Müsabakalarla ilgili değerlendirmede bulunan İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, güreş faaliyetlerinin birinci basamağının tamamladığını söyledi. Organizasyona katılan 50 Karacabeyli güreşçiden 40’ının dereceye girdiğini belirten Sağlam, takım olarak da Karacabey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (2 ikincilik kupası) ile Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (1 üçüncülük kupası) toplamda 3 kupa ile ilçeye döndüğünü söyledi. Dereceye giren ve kupa kazanan sporcuların ilk olarak Marmara Bölge Şampiyonası’nda ve başarılı olmaları halinde de Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecekleri bilgisini veren Ayhan Sağlam, Güreş Antrenörü Ali Varol öncülüğünde Karacabeyli Güreş ordusunun yarışmalara damgasını vurarak gelecek yıllar için rakiplerine gözdağı verdiğini kaydetti.
Ayhan Sağlam, “Öğrencilerimiz yarışmalarda aldığı derecelerle ilçemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Güreş sporunun Karacabey’de gelişmesi ve duyurulması adına yapılan çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Süreç içerisinde İlçe Spor Müdürlüğümüze desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Ali Özkan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin Dingin’e ve okul müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Çalışmaların devam ettiğini belirten Güreş Antrenörü Ali Varol, “Güreşteki başarımızı daha da yukarı taşımak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Sporcularımız çalışmalarının karşılığını kupa ve madalya ile aldı. Gururumuz oldular. Hedefimiz, ülke genelinde başarılı olmak” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.