Fiili herhangi bir durumu yansıtmamaktadır!

AKP İl Başkanı Sedat Yalçın’dan Karacabey Belediye Başkan adaylığı konusunda kısa açıklama:

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan’ın Belediye Başkanlığına adaylığı ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan ile yönetim kurulu üyelerinin İl Başkanlığına gerçekleştirdikleri ziyaretin yalnızca “nezaket ziyareti” şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Yalçın, Belediye Başkan adaylığı ile ilgili unsurların fiili herhangi bir durumu yansıtmadığını söyledi.

Yalçın, “Gazetenizin 18 Temmuz tarihli sayısının ilk sayfasında, Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan’ı AK Parti belediye başkan adaylığı ile ilişkilendiren bir haber yayınlanmıştır. Haberin içeriğinden, adı geçen sivil toplum kuruluşu yöneticisinin İl Başkanlığımıza yaptığı ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu anlaşılmaktadır.

Söz konusu sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin İl Başkanlığımıza ziyaretinin nezaket kapsamında değerlendirilmesini ve ifade edilen diğer unsurların fiili herhangi bir durumu yansıtmadığı belirtir, tüm Karacabey halkına iyi dileklerimi iletirim” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.