“Yüksel Ceylan” iddiası gerçek değildir!

 

AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Belediye Başkan adaylığı konusuna açıklık getirdi:

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi, önceki gün kamuoyuna yansıyan Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan’ın Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

            18 Temmuz 2012 tarihinde basında çıkan, “Yüksel Ceylan AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı mı?” başlıklı haberin ilçe teşkilatı tarafından infiale neden olduğunu duyuran AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, “İlçe teşkilatı olarak ne bizimle ne de İl Yönetim Kurulu’ndan partimizin herhangi bir yetkilisinin Sayın Yüksel Ceylan’ın Karacabey Belediye Başkan adaylığı konusunda hiçbir çalışma ve görüşme olmamıştır” dedi.

            İl Başkanı Sedat Yalçın tarafından Yüksel Ceylan’ın AK Parti Karacabey Belediye Başkan adayı olma olasılığının bulunduğu şeklindeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten Çelik, “Sayın İl Başkanımızın adını kullanarak gerçek dışı bir söylenti yayan ve bu gerçek dışı söylentiyi haber niteliğinde gazetelere servis edenlerin ne tür amaçları olduğunu çok iyi bilmekteyiz.

            Tüm üyelerimiz ve AK Parti’ye gönül vermiş tüm vatandaşlarımız iyi bilsinler ki; İlçe yönetim kurulu olarak önümüzdeki dönemde ne tür sıkıntılarla karşılaşacağımızın bilinci içindeyiz. Her türlü olumsuzluğa karşı hazırlıklıyız. Tüm üyelerimizin fedakarca çalışmaları ile bu günlere getirdiğimiz partimizden, haksız olarak yararlanmaya çalışacak kişi veya kişilerin ilçe yönetim kurulu olarak dimdik karşısında duracağız. Hiçbir haksızlığa, hukuksuzluğa izin vermeyeceğiz.

            Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte buna benzer birçok söylentiler olacaktır. Ancak herkes iyi bilmelidir ki; belediye başkan adayı, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclisi üyesi adayları ilçe teşkilatımızın temayülü ile halkımızın ve teşkilatımızın beklentileri doğrultusunda belirlenecektir. Kendi şahsi ikbali için çalışanlar değil, Karacabey halkına hizmet sevdasıyla en yüksek standartlarda hizmeti verecek olan kişiler adaylık listesine yazılacaktır.

            Üyelerimizin ve halkımızın herhangi bir kuşkuya kapılmadan güven duygularını devam ettirmelerini dilerken, mübarek Ramazan ayının milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini, sağlık ve huzur içinde nice Ramazanlara ve bayramlara birlikte ulaşmamızı Yüce Allah’tan niyaz ederiz” şeklinde sözlerini noktaladı.

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.