“Fevzipaşalıların emrindeyiz!”

Vatan Partisi Karacabey İlçe Başkanı Rıfat Narhın ve İlçe Sekreteri Hüseyin Kurur Fevzipaşa’ya giderek destek ziyaretinde bulundu. Narhın ve Kurur, ziyarette Fevzipaşa Muhtarı Onur Demir ile görüş ve bilgi alışverişinde bulundu.

“Köylünün, çiftçinin, hayvancılıkla uğraşan herkesin her zaman yanında olacağız” diyen Vatan Partisi İlçe Başkanı Rıfat Narhın; “Fevzipaşalıların emrindeyiz” dedi.

İlçe Başkanı Narhın ve İlçe Sekreteri Kurur, ziyaret de ilk olarak Fevzipaşa Muhtarı Onur Demir’den konu hakkında bilgi aldı.

Demir, kendilerine destek ziyaretinde bulunan Vatan Partililere şunları söyledi: “Yürütmeyi durdurma kararı aldırmak için gerekli hukuki girişimleri başlattık. Dileğimiz ve beklentimiz Karacabey’imizin kitle örgütlerinin, siyasi partilerin, haklılığımıza inananların desteği ve yanımızda yer almasıdır. Fevzipaşalılar olarak bu mücadeleyi sonuna dek, amacımıza ulaşana dek sürdüreceğiz.”

Vatan Partisi İlçe Başkanı Rıfat Narhın da her zaman desteğe hazır olduklarının altını çizerek; “Üretimin olduğu, köylünün, çiftçinin, hayvancılıkla uğraşanın olduğu her yerde olacağız. Her aşamayı izleyeceğiz. Talep edilen hukuki destek, eylemsel destek ne olursa olsun Fevzipaşalıların emrindeyiz.

Toprak mücadelelerinde, köylü çiftçi mücadelelerinde en deneyimli, en sağlam yapıya sahip tek partiyiz. Karacabey’de hukuki ve mücadele anlamında Danişment’te, Hürriyet’te sınandık. Başarılı olduğumuz alınan hukuki zaferle ortadadır. Üretimin olduğu, Türkiye Cumhuriyeti’ni doyuran, besleyen olduğu üretim kaleleri köylümüzün, köylerimizin her koşulda yanındayız, yanında olacağız. Karacabey ve Türkiye Cumhuriyeti’nin üretimine katkısı büyük olan Fevzipaşamızın verdiği mücadele Vatan Partisi için kutsaldır. Üreten her kesim Vatan Partisi için vazgeçilmezdir. Dünyanın en namuslu üreticisi Türk Köylüsüdür, Türk Çiftçisidir. Emeği kutsal değer bilerek yaşayan ve yaşatan Milletin Efendisi Türk Köylüsü Partimizin onuru ve gururudur. Sizinleyiz Fevzipaşalılar” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.