ALACAK, VERECEK KAVGASI KANLI BİTTİ!

*Oğlu E.A.’yı bıçaklayan M.A.’yı pompalı silahla öldüren E.A. olay yerinden kaçtı. Alarma geçen polis her yerde arama yapıyor.

Karacabey Teksas’a döndü dersek pek de yalan olmaz. Giderek tırmanan kanlı çatışmalara bir yenisi daha eklendi.

Sırabademler Mahallesi’nde, bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayın üzerinden henüz 15 gün geçmeden, Esentepe’de ikincisi yaşandı.

Çarşamba günü akşamı saat 20.30 sıralarında, Esentepe Mahallesi, Hasan Kula Sokak’ta karşılaşan M.A. (28) ile E.A. (25) arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Alacak, verecek nedeniyle daha önceden husumetli olduğu söylenen iki kişi arasında giderek büyüyen ağız dalaşı sırasında, M.A. cebinden çıkardığı bıçakla E.A.’yı bıçakladı. Bu sırada olaya tanık olan bir kişi durumu, E. A.’nın babasına bildirdi. Oğlunun bıçaklandığını duyan E.A. (44) zaman yitirmeden olay yerine koştu. E.A. yerde yatan oğlunun bıçaklandığını görünce, otomobilinden çıkardığı pompalı tüfeği M.A.’nın üzerine doğrultarak 5 el ateş etti. Oğlunu bıçaklayanı tüfekle vurarak, öldüren E.A., olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı.

İlçede kısa sürede yankılanan dehşet verici beklenmedik gelişmeler üzerine polis alarma geçti. Bıçaklandıktan sonra ağır yaralandığı ileri sürülen E.A. ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

Olay sırasında kullanılan bıçağı ele geçiren polisin, katil zanlısı olarak her yerde aradığı E.A.’yı kısa süre içinde yakalaması bekleniyor.

Kaygı ve korku yaratan olaylarla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.