Torun’dan, Başkan Özkan’a ‘Teşekkür Ziyareti’

Karacabey Belediyesi’nden yapılan açıklamada, özellikle son iki yıllık dönemde gerçekleştirdiği ve ilçenin adeta çehresini değiştiren başarılı hamlelerine, kent dinamiklerinden de övgüler gelmeye devam ettiği belirtildi.

Anayasa Değişikliği Referandumu ile ilgili Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a ‘teşekkür ziyareti’ gerçekleştiren Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, belediyenin ilçede son yıllarda gerçekleştirdiği hizmetlerin, her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Teşkilat Başkanı Hakan Kılıç ile birlikte, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden Torun, Karacabey’in özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği yükseliş ivmesini yakından takip ettiklerini belirterek, gayretlerinden ve başarılı çalışmalarından ötürü, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı kutladı.

Başkan Özkan’dan Torun’a Türk Bayrağı ve tablo jesti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan da kent dinamiklerinin katkısıyla, Karacabey’i geleceğe taşıyacak proje ve yatırımlara, kararlı adımlarla devam edeceklerini belirtti.

Sosyal, ekonomik, sportif ve turizm yönünden adeta atağa geçen Karacabey’i, güzel günlerin beklediğini aktaran Başkan Özkan, oldukça verimli geçen görüşme sonrasında konuklarına, Türk bayrağı ve longoz ormanının yer aldığı tablo hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.