FB Derneği’nde coşkulu bayram!

23 Nisan nedeniyle çocuklar için düzenlenen etkinlik tam not aldı:

Dernek Lokali’nde gerçekleşen programa Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arı, Ömer Matlı İlköğretim Okulu Müdürü Harun Ulaş, Köşe Yazarı Hakan Cerrahoğlu, dernek yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda Fenerbahçeli minik öğrenci katıldı.

            Fenerbahçe coşkusunun tavan yaptığı 23 Nisan programında, 11 ilköğretim okulu 55 öğrenciye forma, bayrak, kitap ve kırtasiye malzemeleri verilirken, 13 öğrenciye de bisiklet armağan edildi.

            FB Derneği Başkanı Hakan Vapur, 23 Nisan’ın önemine değindi. Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği günü kutlayan Vapur, “Çocuklarımıza vereceğimiz en büyük miras; güzel bir gelecek sağlamaktır” dedi.

            Vapur, konuşmasının ardından Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Faruk Ilgaz ve Ali Şen ile telefonla bağlanarak coşkuyu arttırdı. Çocukların 23 Nisan Bayramı’nı kutlayan Faruk Ilgaz ile Ali Şen’in konuşmaları sırasında öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi.

             Köşe Yazarı Hakan Cerrahoğlu ile Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, çocukların 23 Nisan Bayramını kutlarken, böylesine anlamlı bir etkinliğe imza atan FB Derneği’ne de teşekkür etti.

Bir sevdadır Fenerbahçe!

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen Kaymakam Dursun Balaban ise, yaptığı konuşmasında izleyenlerden yoğun alkış aldı. Fenerbahçe sevgisinin kelimelerle ifade edilemeyeceğine vurgu yapan Balaban, “Yalnızca sporla değil, ülkenin geleceğiyle ilgili de büyük başarılara imza atan Fenerbahçe’yi anlatmaya gerek yoktur. Gönlü FB sevgisi ile dolu herkesi kutluyorum. Bana çok fanatik olduğumu söylüyorlar. Ben fanatik değilim, yalnızca Fenerbahçe sevdalısıyım. Mezara kadar gidecek bir sevgidir bu. Fenerbahçeli bay ve bayanlar eşlerine şöyle der; Önce Fenerbahçe’yi sonra seni seviyorum. Çocuklarımız için böylesine güzel bir etkinlik düzenleyen FB Derneğine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından pasta kesimi yapıldı. Fenerbahçe şarkıları eşliğinde coşkulu geçen pasta kesim törenindeki mutluluk, minik Fenerbahçelileri mest etti.

            Ardından Hakan Vapur, 23 Nisan nedeniyle FB dernek başkanlığını minik Kayra Palabıyık’a devretti. Minik Kayra’ya forma hediye eden Başkan Vapur, “En büyük kim?” diye sordu. Bunun üzerine gür bir sesle, “Fenerbahçe” diye bağıran minik Kayra, katılımcılar tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

            Daha sonra program ödül töreniyle devam etti. FB Derneği Başkanı Hakan Vapur, Kaymakam Dursun Balaban’a, Dernek Onursal Başkanı Nejdet Karakiraz da Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı’ya altın pul hediye etti.

Ardından FB Dernek yöneticileri, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arı ile Ömer Matlı İlköğretim Okulu Müdürü Harun Ulaş başta olmak üzere Cumhuriyet, Atatürk, Şehit Serkan Şahin, Şehit Bahadır Tayfur, TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır, Uluabatlı Hasan, İstiklal, Hacı Ahmediye Onur, Muhsin Özdamar ve 14 Eylül İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Program sonunda ise, belirlenen 13 öğrenciye Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Dernek Başkanı Hakan Vapur ile yöneticiler tarafından bisiklet armağan edildi.

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.