Fatma da yürümek istiyor…

Karacabey’de Gazi Mahallesi’ndeki evinin önünde oynarken geçirdiği trafik kazasının ardından 15 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkûm olan 5 yaşındaki kız, artık yürümek istiyor. 2 bacağını kaybeden genç kızın mikroişlemcili protez sayesinde yürüyebilmesi için 90 bin TL’ye ihtiyaç duyuluyor.
1999 yılında geçirdiği trafik kazasında iki bacağını kaybeden Fatma Özkeklik’e (20) yeniden yürüyebilmesi için mikroişlemcili protez takılması gerekiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karşılamadığı bu ameliyatın bedeli ise yaklaşık 90 bin TL tutuyor. Maddi durumu olmayan ailesi ise hayırseverlerden yardım bekliyor.
Kent Konseyi yardım kampanyası başlattı
Karacabey Kent Konseyi, Fatma Özkeklik’in ameliyatı için yardım kampanyası başlattı. Ameliyatın yapılması için gereken 90 bin TL’yi toplamaya çalışacaklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır, “Genç kızımızın tekerlekli sandalyeden kurtulabilmesi için yardım kampanyası başlattık. Bu konuda hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmaların ürünleri yakında kamuoyuna tüm açıklığı ile anlatılacak. Bağış hesabını kısa sürede açacağız ve bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Yardımsever vatandaşlarımızdan şimdilik duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.