“Esnafımız şehrimizin can damarıdır”

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ertem İşcan Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte güven tazeleyen esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi.
Kongrelerini gerçekleştirerek yeni bir döneme başlayan 8 esnaf odası başkan ve yöneticilerine ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştiren AK Parti ilçe yönetimi başarı dileklerinde bulundu.
Esnaf Odaları’na ait BESOB Binası’ndaki buluşmada birlik, beraberlik içinde Karacabey adına ortak akıl vurgusu yapıldı.
AK Parti olarak esnafa her zaman büyük değer verdiklerini belirten İlçe Başkanı İşcan, sorunların çözümü adına da her zaman göreve hazır olduklarını söyledi.
AK Partililerin esnaf oda başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunduğu toplantı istişare havasında geçti. Ortak akla son derece önem verdiklerini belirten İşcan, STK ve odalarla her zaman iç içe olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Şehrin ekonomik gücüne en büyük katkıyı esnafların sunduğunu aktaran İşcan, esnafın her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Başkan İşcan, “Bizim tek düşüncemiz Karacabey’imizin daha da gelişip ve büyümesidir. Bu noktada siz esnaflarımız da bizim için çok önemlisiniz. 7 gün 24 saat sizler için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu ziyaretteki amacımız istişare ve fikir alışverişidir. Şehri en canlı yaşayan kesim, esnafımızdır. Sizlerin düşüncelerini, istek ve taleplerini yerinde duymak istedik. Güçlü bir şehir olmanın yolu mutlaka güçlü ekonomiden geçiyor. Çünkü esnafımız bu şehrin ekonomik manada can damarıdır. Hizmet konusunda her zaman köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz. Herkesin bizden beklentileri var. İlçemiz nüfus yoğunluğu bakımından gelişmeye açık. Bizler buna yoğunlaşıyoruz. Bu sayede sizin fikirleriniz ve ortaya sunacağınız projeler bizler için çok daha değerlidir. Birlik ve beraberlik içinde çözülemeyecek sorun olmadığını düşünüyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz millet, tek derdimiz Karacabey’dir” diye konuştu.
İşcan son olarak STK ve odalarla sürekli temas halinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.