EKMEK İÇİN EKMELETTİN REZALETİNDEN SONRA SIRA GÜLMEK İÇİN GÜL’DE Mİ?

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

“Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü huyu vardır ”
Aykut KOCAMAN
……
1) Irak’a askeri harekât yapılmayacak.
2) Pkk/kadek’e karşı operasyonlarda Abd’den izin alınacak.
3) Abd’ye ŞARTSIZ olarak üs ve taşıma kolaylıkları sağlanacak, asker verilecek.
4) TÜRK ORDUSUNUN sayısı düşürülecek. Tank ve ağır silah sayısı azaltılacak. Savaş uçağı sayısı sınırlandırılacak.
5) kürdistan ilan edildikten sonra TÜRKİYE tarafından tanınacak.
6) Terörist başı ve diğer 4 lider dışında pkk yönetici ve elemanlarına GENİŞ KAPSAMLI AF çıkarılacak.
7) Kamu Reformu ve Yerel Yönetimler Yasası çıkarılacak, Üniter yapı terk edilecek,federasyona geçilecek.
8) Kıbrıs’ta Rauf Denktaş “Arafat modeliyle” devre dışı bırakılacak. Annan planı uygulamaya geçecek. Ege Kıta Sahanlığında Yunan doktrini kabul edilecek.
9) Ermenistan ile ilişkiler düzeltilecek, Ermenistan lehine kararlar alınacak.
(BU ANLAŞMA AKP’Lİ DIŞİŞLERİ BAKANI ABDULLAH GÜL TARAFINDAN MECLİSTEN -GİZLİ- COLİN POWELL’LA İMZALANMIŞTIR.)
Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk ve benzeri kumpasları için “SAVCI BULUN”…
(BU SÖZLER AKP OYLARIYLA CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN ABDULLAH GÜL ‘E AİT)
…….
Tüm bunların sorumlusu ne yazık ki Chp-İyi Parti-Hdp arasındaki görüşmelerde Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen Abdullah Gül…Ne yazık ki kumpaslardan tutsak edilen Dursun Çiçek onun adaylığı için “Chp 20 imza verebilir” diyor. 20 milletvekili imzası değişmesine karşın bile (ondanda haberi yok) bunu söyleyebilmek kahredici…Kendisine kötülük yapana tutkulu bağlanmaya Stockholm Sendromu denir. Yani düşmanına aşık bir Dursun Çiçek! “Boynuna ip geçirmeye” SAVCI BULUN diyene imza veririz diyor! Ne üst yönetimden (nasıl beklenir ki değerlendirilir denildi ) ne örgütlerden TIK yok.Varsa yoksa diğer “Açılımcı gitsin”e sığdırılan çözüm sunamama yetersizliği. Aslında Hasan ‘ın saçı yok. Ha “Kel Hasan ” demişsiniz ,ha “Hasan kel” demişsiniz. Adının geçmesi bile ülkemiz için Gayrimilli’dir;tıpkı Akp gibi Gayrimilli’dir. “Ekmek için Ekmelettin ” rezaletinden sonra “Gülmek için Gül” mü diyeceksiniz? O zaman Akp’den farkınız ne?
………
2015 yılı 1 Kasım seçimlerinde umut veren bir gelişme yaşandı. Tüm Türkiye’de, Cumhuriyetçi, Milliyetçi, Halkçı, ATATÜRKÇÜ ve yurtsever Halkımız; Akp’den kurtulmak umudu doğan bir birleşmeye gidiyordu… Kiiii; “Siyasal iktidarının devamı uğruna toplumsal çatışmayı tahrik etmeyi, FAY HATLARINI derinleştirmeyi göze alan ve bunun üzerine bir iktidar hedefleyen siyaset tarzına karşı tarihsel sorumluluğumuzun farkındayız “…..dedi, ittifaka hayır diyen Kemal Kılıçdaroğlu.
Neydi o FAY HATTI; toplumsal çatışma çıkarma eğilimindeki HDP. Vatan Partisi ittifak için iki maddelik ilke ortaya koydu. Birincisi; Hdp ve dolayısıyla desteklediği pkk’yı kabul etmiyoruz. İkincisi 6 Ok çerçevesinde Milli Demokratik Devrimin uygulanması. Chp yönetimi “İTTİFAKI” reddederken” “Milli Demokratik Devrimi” ağzına bile almadı. Ancak HDP’den vaz-geç-me-di. Fay hattı Hdp idi, Chp yönetimi için! Sonuçta açılımcı Akp göz boyamak içinde olsa (Bu arada Türk Silahlı Kuvvetleri Akp’ye rağmen pkk’ya operasyonlara başlamıştı ) ve bu operasyonları “kendi kararıymış” gibi siyasi zeminde kullanınca yani “Hdp’ye karşıyMIŞ” gibi yaparak yine seçimleri kazandı. Terör örgütü pkk’yı açıkça destekleyen Hdp uğruna reddedilen ittifakı görmeyerek (ya da gördürülmeyerek) bugün Dursun Çiçek “adaylık pazarlığı” yaptı diyerek bir partiyi karalamaya ve ne yazık ki “Gül için” YALANA sarıldı. Dursun Çiçek ya partisinde olanlardan “habersiz” ya bilerek Türk Ulusunun beklentisi olan “Atatürkçü İttifak” isteğini ENGELLEME MEMURU. Ve bir başka sonuç; kendisi ve Chp yönetimi bu davranışları sürdürdüğü sürece Gayrimilli Akp’nin “ekmeğine yağ değil kaymak sürer”. Eğer Chp yönetiminin hala “6 Ok” ve Atamızın “Milli Demokratik Devrimi”ne inanıyorsa; programlarında 6 Ok ve Milli Demokratik Devrim olan parti, kitle örgütleri ve Türk Ulusu ile Türkiye Cumhuriyetinin Bekası için “ekmeğe kaymak sürmeyi” bırakmalıdır.
Türkiye Cumhuriyetinin ve Türk Ulusunun iktidarı ne Gayrimilli Akp ile ortakları Mhp ve tarikat-cemaatler ittifakı; ne İngiliz Kraliçesi tarafından kutsanan, Abd’den “olur ” alınan Gül’ün Chp-İyi Parti-Hdp ittifakıdır. Türkiye Cumhuriyetinin tek çaresi vardır; Milli Meclis, Milli Hükümet.
……….
İNSANLAR; YALAN SÖYLERKEN TARİH YARGICINI KOLAY UNUTUYORLAR”.
Dr.Hikmet KIVILCIMLI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.