Esnaf Odaları iftarda buluştu

Karacabey’de 8 esnaf odasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği önceki akşam Borsa Lokantası’nda gerçekleşti.
İftara Belediye Başkan Yardımcıları Osman Çatak ve İsmail Yozgat, İlçe Emniyet Müdürü Arif Günal, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, siyasiler, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve esnaf odalarının personelleri katıldı.
Karacabey Kahveciler, Aşçılar, Köfteciler, Gazozcular ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda BESOB Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Altıntaş, Terziler Odası Başkanı Şerafettin Barbaros, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay, Kunduracılar Odası Başkanı Kamil Başpınar, Demirciler, Marangozlar Odası Başkanı Nedim Sındıran, Berberler Odası Başkanı İlhami Kösem, Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı İsmail Altıparmak ile Manavcılar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Nusret Orumdaş’tan oluşan tertip komitesi, gelen konukları kapıda karşıladı.
Hep birlikte açılan iftar sonrası yapılan duayla tamamlanan yemeğin ardından konuşan BESOB Başkanı Arif Tak, birlik beraberlik vurgusu yaptı. İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısını kınayan Başkan Tak, esnafların; sevgi, dostluk, hoşgörü, bilgi, birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini yıllarca sergilediğini, işçinin, üretenin, helal kazancın ve dürüstlüğün simgesi olduğunu vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.