“ESKİYE RAĞBET OLSAYDI, BİT PAZARINA NUR YAĞARDI!”

*Feridun Koç, Karacabey siyasetini kafasına göre şekillendirmeye çalışan bir gazetenin, gazetecilikten başka her şey yaptığını dile getirdi.

Karacabey CHP eski İlçe Başkanı Feridun Koç, yerel bir gazetenin yalan haber yapmayı süreklilik haline getirdiğine dikkat çekti.
Yalan haberlerle okuyucusunu kandıran bir gazetenin inandırıcı olamayacağını ileri süren Feridun Koç, “Doğrusunu söylemek gerekirse, gerçekler bu kadar saptırılır. Belediyenin 8. katındaki saltanatı özleyenlerin neleri yapacağı açıkça görülmektedir” dedi.
Okuyucusuna saygı duymayan bir gazetenin inandırıcı olamayacağını belirten Feridun Koç, yalan haberlerle, CHP’nin Belediye Başkanı Adayını sözde itibarsızlaştırma çalışması yapıldığını söyledi. Asılsız haberlerle göle maya çalarak, algı yaratılmak istenmesini gülünç bulduğunu dile getiren Koç, halkı yalancılara karşı uyanık olmaya çağırdı.
İYİ Parti’nin henüz başkan adayı bile belli olmadan, Ergün Koç öncülüğünde CHP ile ittifak yapılmış gibi yazan gazetenin doğmamış çocuğa don biçtiğini ileri süren Feridun Koç, dün bir açıklama yaparak yalan haber çıkaranları kınadığını duyurdu.
Sert sözler kullanan Feridun Koç, başın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Ergün Koç’un kankası, olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek algı yaratmaya çalışıyor. Yalan yazıyor. Okuyucuya saygı duymuyor. Sözde CHP adayını itibarsızlaştırdığını zannediyor. Kendisini belediye meclis üyesi yapabilmek için yaşı 70, işi bitmiş birini parlatmaya çalışıyor.
Oysa, İYİ Parti’nin adayı bile kesinleşmedi. Eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı.
Yaş önemli değilse o zaman, AKP’den de Erol Onur aday olsun. Ya da İstanbul’dan Bedrettin Dalan gösterilsin. Hukuksal engeli ve sağlık sorunuyla uğraşanları öne çıkararak iki de bir “Bu belediye başkanı adayı olsun” demek, 8. kattaki saltanatı özlemekten başka ne demektir? Biraz utanması olan efendiliği denemeye çalışır.
Ergün Koç, iyi, ya da kötü. İki dönem görev yapmış, mesaisini tamamlamıştır. Ergün Koç’u ısrarla gündeme getirmeye çalışmanın bir tek anlamı olabilir. Meclis üyesi olmak ve 8. katta yeniden harem kurmak.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedenler, gençlerin önünü kapatmaktan lütfen vazgeçsinler.”
GAZETECİLİK YAPILACAKSA,
Gazetecilik yapılacaksa, Hasan Fehmi Gerçeker Stadyumu’nun etrafındaki hazine yerlerinin, Ergün Koç zamanında imara açılarak, AKP’lilere peşkeşlenmesinin gündeme getirilebileceğine dikkat çeken CHP Eski İlçe Başkanı Feridun Koç, “Bunlar neden görülmüyor? Stadyumun etrafındaki yeşil alanlar, sporculara ayrılan rezerv yerlerdir. Buraları Ergün Koç döneminde imara açılarak adeta AKP’li meclis üyelerine peşkeşlendi. Gazetecinin neden gıkı çıkmadı? 40 sene sonra torunlarımız nerede spor yapacak? Ya da, Karacabey giderek büyüyor, Karacabey Belediyespor 40 yıl sonra birinci lige çıkarsa ne olacak? Konuk takımla gelenler, arabalarını nereye park yapacak? Binlerce insanımızın geleceğini karartan peşkeşle ilgili iki satır yazamayanların vatandaşı sürekli kandırmaya çalışması ayıptan da ötedir. Bundan sonra yalan haberlere hiç de göz yumulmayacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.