Erol, Belediye Başkanlığı’na talip!

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir önceki İlçe Başkanı Murat Erol, dün Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. “Hep birlikte yöneteceğimiz bir Karacabey sevdası ile yola çıktık” diyen Erol, ilçeye hizmet etmekten büyük bir onur duyacağını söyledi.
Parti binasında İlçe Başkanı Ertem İşcan’a başvuru dosyasını sunan Erol’a en büyük destek ise ailesinden geldi. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı partililerinde yer aldığı programda Murat Erol’u annesi, babası, eşi ve çocukları da yalnız bırakmadı.
5 Kasım’da start alan ve dün itibariyle sona eren AK Parti’deki Belediye Başkanlığı aday adaylığına KİHMED Başkanı Zeki Demir’den sonra eski İlçe Başkanı Murat Erol da başvurdu.
İlçe Başkanlığı’nın yanı sıra uzun yıllar AK Parti Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde hizmet veren Murat Erol’un başvurusundan büyük onur duyduklarını ifade eden İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Bu kutsal davada yolu açık olsun” dedi.
“El ele, gönül gönüle, hep birlikte yöneteceğimiz Bir Karacabey Sevdası ile yola çıktım” diyen Murat Erol, aday adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ekim ayının ilk haftası yapılan partimizin Kızılcahamam Kampı’nda Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket’ sloganıyla yeni bir döneme adım atacağımız 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde, el ele gönül gönüle, hep birlikte yöneteceğimiz bir Karacabey sevdası ile İlçe Başkanlığı’mızı devrederken koyduğumuz virgülden sonra Karacabey’in bütün dinamikleriyle devam etmek gayesiyle ‘Bismillah’ diyor ve niyetimizi tüm halkımızla paylaşıyorum.
Siyaseti halkımıza hizmet etmenin bir yolu olarak görüyor ve önümüzdeki Yerel Seçimlerde AK Parti’nin Karacabey Belediye Başkan Adayı olabilmek için müracaatımı yapıyorum.
1970 yılında Karacabey Akhisar Köyü’nde doğdum. İlk, Orta ve Lise tahsilimi ilçemde, Yüksekokulu Trabzon’da, Lisans Eğitimi’mi de Anadolu Üniversitesi’nde tamamladım. Askerlik ve eğitimim haricinde geri kalan hayatımı Karacabey’de sürdürmekteyim. 1992 yılından beri kendi iş yerimde 26 yıldır ticaret yapmaktayım.
2003 yılı başından beri AK Parti’de Teşkilat Başkanlığı, SKM Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Parti Grup Sözcülüğü, İkinci Başkanlık ve 4 yılı aşkın bir süre İlçe Başkanlığı yaptığım, bir nevi evim olarak gördüğüm partimde 16 yılı aşkın süredir Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yol arkadaşlığı yapmaktayım.
Mart ayında yapılacak seçimlerde Karacabey’imize daha iyi hizmet edebilmek ve yeni projelerle halkımıza dokunabilmek gayesiyle bugün huzurlarınızda aday adaylığı dosyamı teslim ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. ‘Niyet Hayır, Akıbet Hayır’ diyor ve bir yola çıkıyoruz. Hizmetlerimizle halkımızın yanında olmaya devam edeceğimi belirtir, tüm İlçe halkına saygılar sunarım…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.