Erdem, beklentilere cevap vermek istiyor

Karacabey Ziraat Odası başkan adayı Erhan Erdem, MHP’nin yenilenen yönetimini ziyaret etti. Hüseyin Erol ve ekibine başarı dileyen Erhan Erdem, Ziraat Odası ile ilgili projeleri hakkında da bilgi verdi.
Ziraat Odası başkan adayı Erhan Erdem, MHP’nin yeni yöneticileri ile bir araya geldi. Erhan Erdem ve beraberindeki delegeleri konuk eden MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, “Hayırlısı neyse o olsun diyerek yola çıktık. Sizin için de hayırlısı neyse o olsun. Nasıl ki, MHP ilçe başkanlığı seçiminde kaybeden olmadıysa, Ziraat Odası başkanlığı seçiminde de kaybeden olmasın. Hepimizin ortak düşüncesi ilçe halkımıza hizmet etmektir” dedi.
“Karşı taraf” diye bir düşünceleri olmadığına vurgu yapan Ziraat Odası başkan adayı Erhan Erdem ise, “Başkanlığa talip 2 aday olsa da tek düşünce var. O da çiftçiye hizmet etmek. Bizde ‘karşı taraf’ diye bir tabir yok” diye konuştu.
Tüm kişi, kurum ve siyasi partilere eşit mesafede olduğunu dile getiren Erhan Erdem, “Karacabey çiftçisinin en büyük problemi drenaj sisteminin verimsizliğidir. Bunu her platformda dile getiriyoruz. Siyasilerimizin ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin de bu konuya dikkat çekmesini istiyoruz. Kasım ayı ortalarına kadar devam eden domates hasadı, 20 güne sıkıştırılmaya çalışılıyor. Çiftçimiz, yağışlar nedeniyle ürünü tarlada kalmaması için mücadele ediyor. Çiftçimizin sıkıntısı sadece domatesten yana değil. Genel olarak değerlendirildiğinde en önemli sıkıntının başında drenaj sistemi geliyor” dedi.
İklim uzmanlarının yakın zamanda buzul çağına girileceği yönündeki tahminlerine değinen MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, “Mevsimler sürekli değişim gösteriyor. Çiftçilerimiz planlama yapmakta zorluk çekiyor. Havaların giderek soğuyacağı, 2030’lu yıllarda buzul çağına girileceği ileri sürülüyor. Tedbirleri bugünden almak gerekiyor” diye konuştu.
Seçilmesi halindeki hedeflerini paylaşan Ziraat Odası başkan adayı Erhan Erdem, “Bilime önem veren bir ekibiz. Öncelikle ziraat mühendisleri ile bir araya geleceğiz. Kendilerinden yardım dileneceğiz. Çünkü çiftçimizin bilime dayalı üretim yapması şart. Oda bünyesine en az 3 tane daha ziraat mühendisi görevlendireceğiz. Personel takviyesi yapacağız. Hizmete hız kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ziraat Odası’nın sırrı olamaz. Bu yüzden kapılarımız hiç kapanmayacak. Beklenti içinde değiliz. Beklentilere cevap vermeye talibiz” ifa-delerine ye verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.