Engelliler, Şener’in şok istifasıyla sarsıldı

Engelliler, Şener’in şok istifasıyla sarsıldı
Karacabey Fiziksel Engelliler ve Dayanışma Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çetin Şener, 3 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.
Şener acısıyla tatlısıyla üç yılı geride bıraktıklarını belirterek, bundan sonraki dönemde yönetimde olmayacağını açıkladı. Şener istifasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “3 yıldır Karacabey Fiziksel Engelliler Derneği’nde görevimi en iyi şekilde yerine getirdim. Ancak işlerim yoğunluğu dolayısıyla görevimi sürdüremeyeceğimi belirtmek zorundayım” dedi.
Şener, Karacabey’de faaliyet gösteren dernekler arasında ilk sırada olduklarını ve üyelerine karşı birçok hizmeti karşılıksız yerine getirdiklerini vurguladı. Şener, “Faaliyetlerimizi şuan Bursa konuşuluyor. Derneği açtıkları zaman toplam 2.690 YTL borçlandıklarını buna rağmen devletten veya başka bir kurumdan hiçbir kaynak sağlanmadı.  Her şeye karşın 42 üyeden sadece aylık 2 YTL, esnaf, kurum ve kuruluşların destekleriyle bu günlere gelebildik. Yeni yönetimdeki arkadaşlara başarılar dilerim” diye açıklamasını noktaladı. Şener istifasının kişilerle alakalı olmadığını, hiç kimseye kırgınlığı bulunmadığını ve bu derneğe hizmet etmiş olmaktan gurur duyduğunu belirtti.
Serhat Şener’in istifasının ardından Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanlığına, yönetim kurulu kararıyla Mustafa Üner getirildi. Üner’de yönetim kurulu üyelerince oy birliğiyle seçilmesinin ardından yaptığı kısa konuşmada, 13 yıldır derneğin bünyesinde bulunduğunu ve durum itibariyle içinde bulundukları ortamı çok iyi bildiğini söyledi.
Serhat Şener, Fiziksel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu kararıyla “Onursal Başkan” olarak öngörüldü. Şener’in istifası Fiziksel Engelliler Yönetim Kurulu kararıyla önceki gün üzüntüyle kabul edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.