Engelliler kermesi erteledi

 

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kadir Altıneler, 11 Mart 2013 Pazartesi günü açacakları kermesi başka bir tarihe ertelediklerini duyurdu.

Kermes için kendilerine destek veren ilçe esnafına ve daire amirlerine teşekkür eden Dernek Başkanı Kadir Altıneler, erteleme nedenini Karacabey'in engelli sayısını çıkartma olarak gösterdi.

Yaz gelmeden Karacabey merkez ve köylerinde engelli taramasına başlamak ve bunu bir an önce tamamlamak istediklerini açıklayan Altıneler, “Yavaş yavaş yaz sezonuna gireceğiz. Bizim bu çalışmamız köylerle birlikte birkaç ayı bulur. Bunun için de yoğunluğumuzu şu an için buna vermek istiyoruz.

Köylerde yaşayan vatandaşlarımız önümüzdeki haftalarda günlerini tarlalarda geçirmeye başlayacak. Köylere gittiğimizde engelli sayısını bu nedenle sağlıklı çıkartamayabiliriz. Bunun için de bir an önce çalışmalara başlayarak gerek Karacabey'de gerekse köylerde yaşayan engellilerin engel derecesi, gelir düzeyleri, sosyal ve maddi olanaklarının neler olduğu gibi bilgileri kayıt altına alacağız. Bu projemize Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven de Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile bize destek veriyor.

Daha önce duyurmuş olduğumuz kermesimizi bu nedenle ileri bir tarihe almanın daha doğru olacağını düşündük” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.