Engelli öğrenciye tekerlekli sandalye desteği

Atatürk İlköğretim Okulu’ndan örnek davranış:

Karacabey Atatürk İlk / Orta Okulu öğrencileri, engelli bir arkadaşlarına topladıkları mavi kapaklar sayesinde tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Fen ve Teknoloji öğretmeni Sedat Sabancı ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Güzide Özdemir rehberliğinde 2011 – 2012 Eğitim Öğretim yılı boyuncu “Kapak Toplama Kampanyası”nı özveriyle sürdüren öğrenciler, topladıkları çuvallar dolusu kapakları Karacabey Belediyesine teslim etti.

Atatürk’lü öğrenciler, örnek davranışları ile takdir toplarken, Özel Hayat  Rehabilistayon Merkezi’nin engelli öğrencilerinden  Ahmet Akyıldırım’ın tekerlekli sandalye sahibi olmasını  sağladı.

Öğrencilerin topladıkları kapaklar, önceki gün Belediye Başkanı  Ergun Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören ve Belediye Çevre Müdürü Beyhan Akınsal’ın da katılımlarıyla düzenlenen törende engelli öğrenciye tekerli sandalyesi teslim edildi.

Belediye Başkanı Ergün Koç, engellilere herkesin sahip çıkmasını isterken, örnek davranışları nedeniyle Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine ve öğretmenlerine de teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.