EMPERYALİZMİN KOLCULARI 2

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

İçinde barındırdığın bir zümrenin İstanbul seçimini yitirmesi üzerine türlü gerginlikler yaratarak ülkeyi bir seçim bile yapamama durumuna getirmek Hükümet olamamak demektir.
Bunu bekleyen Amerika emperyalizmine yeni bir kargaşa çıkartacak ve seçimleri sanki “Demokrasi ” adına yapıyormuş diye diz çökeceksin, bu da bir emperyalizm kolculuğudur.
Yıllarca emperyalizm tarafından da beslenen şaibe altında yapılan “oylar çalındı” savına bu kez kendinin de katılması yine bir emperyalizm kolculuğudur.
Hdp oylarını kendine çevirmek için, Pkk’nın Kandil’den verdiği talimatla oylar buna dediği rakibinin elindeki bu olumsuzlukları bu kez bir emperyalist piyona “avukatları ile görüşme” hakkı tanımakta bir emperyalizm kolculuğudur.
Hükmü kesinleşmiş bir katilin avukatlarıyla görüşmesi hangi hukuki temele dayanmaktadır? Hangi teröriste tanınmıştır? Amerika ‘ya oy için bunu propaganda malzemesi olarak sunmakta bir emperyalizm kolculuğudur.
Hdp’ye rant sağlayacak savında bulunarak yıllarca aynı soysuz karakterli cemaat ve tarikatlara rant sağlamakta bir emperyalizm kolculuğudur.
Göbek bağı Amerika ‘da kesilmiş bir siyasi parti olarak 2015’de Türkiye Cumhuriyetinin temeline çekilmeye başlatılmanın ardından yeniden bir Amerikan oyununa alet olmakta bir emperyalizm kolculuğudur.
Nasıl siyasi en büyük siyasi rakibinin yöneticileri Amerika tarafından dizayn edildiyse de aynı yoldan sizde dizayn edildiniz. Birinci amaçlarınız hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyetinin çıkarları, Vatan Bütünlüğü ve Üretim Ekonomisi olmadı. Olabilmesi ancak ve ancak Milli Demokratik Devrimi temel olarak gören ve kurulacak, kurulması engellenemeyecek bir Milli Hükümete katarak sağlanabilir.
İktidar olarak Akp tek başına Türkiye’yi artık yönetemez. Milli özelliklerin çoğundan uzak, zümre-cemaat-tarikat tabanına oturtulmuş bir siyasi partidir, yalnızca.
Muhalefette aynı biçimde dizayn edilmiş, içine zümre-Hdp-Gül-Davutoğlu-laiklik karşıtı-pkkseverlik katılmış, durumdadır.
Tüm yaptıkları Türkiye’yi yeni çıkmazlara sokmaktır.
Derhal ve behemehal iktidar ve muhalefet emperyalizmin kolculuğundan çıkarak Türkiye Cumhuriyetine yüzünü dönmek, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ilkelerine 6 Oka sarılmak zorundadır. Bu nedenle içerde zumre-cemaat-tarikat-laiklik karşıtı-Hdpsever-Fetösever-Hdpsever en büyük korkusu olan Millî Demokratik Devrimi savunan ortağa gereksinimleri vardır. Aynı biçimde bu ortak Dost ve Komşu Ülkelerin tek güvendiği siyasi ortaktır. Yıllardır iktidar ve muhalefetin yerle bir ettiği Yurtta Barış, Dünyada Barış Atatürk ilkesini yerine getirebilen tek ortaktır.
ATATÜRK’Ü ANMA (ANLAYARAK), GENÇLİK (DEVRİMCİ-ATATÜRK MİLLİYETÇİSİ) VE SPOR (AHLAKLI) BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
BÜYÜK DEVRİMCİ ATATÜRKÜMÜZE BİN SELAM!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.