EMPERYALİZME BİAT EDENLER!EMPERYALİZME BİAT EDENLER!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Diyarbakır’da Hacire Ananın başlattığı “Evladımı istiyorum” eylemi gerçek Yurtsever ve Halkçıları eylemin kemikleşmesi yolunda birleştirdi. Hacire Ananın bir oğlu terör örgütüne katılmadığı için Pkk tarafından katledilmiş. Hdpkk’nın kapısına bu kez örgütçe kaçırılan evladı için dayandı. Birdiler, 10 oldular. Türkiye ‘nin emperyalizme biat etmiş, siyasi parti ve düşünceleri suskun!
Ana Muhalefet partisinden “Gık” yok. Yavru muhalefet 3-4 gün sustu, sonra yumurtladı. “Bir siyasi parti önünde bu konuda bunun için eylem yapılmasını doğru bulmuyoruz”. Yuh be yuh…Dünyaca terör örgütü kabul edilen Pkk’nın Türkiye ‘de on yıllardır en büyük destekçisi bu parti. ” Bebek katilinin heykelini dikeceğiz ” dediler. “Buranın Kürdistan olduğunu herkese göstereceğiz ” dediler. MEHMETÇİĞİME, POLİSİME kurşun yağdıran terörist cenazesine katılan onlar, yiyecek-giyecek-sıhhi malzeme saģlayan onlar. Ama Topuklu Lady’ye göre sütten çıkmış, ak kaşık. Neyse ki partinin Genel Başkan Yardımcıları biraz düzeltti. Ancak görüyoruz ki Ana ve Yavru muhalefetten giden yok! Ahmet Türk ‘ün milyarlık sofralarında boy gösteren muhalefet bu isyanı duymuyor! Mu acaba?
Ak Partiyi konuşmayalım bile. Açılım mimarı, bu günlerin sorumlusu. Ve bugünlere çözüm bulamayan ve bulamayacak bir iktidar. Ana ve Yavru muhalefetin bu Ak Partileşme süreci ise Emperyalizmin bir tasarısı. Ak Partiye uygun muhalefet ABD ve AB tasarısı. Son 20 yılda meclisteki muhalefete bir bakın. Tüm yönetici, milletvekili, aday ne varsa emperyalizmin piyasaya sürdüğü ya da kullanmaya başladığı isimler.
Ak Parti hangi politikayı “terkedirilmek zorunda bırakılıyorsa” muhalefet o politikayı sahipleniyor. Ak Parti Ulus ve Ülke çıkarları doğrultusunda bir tek politikası yok, bir tek çözümü yok. Hala Ak Partinin söylemlerini sahiplenip “muhalefetmiş” görüntüsünde. Aklı selim adım atacak, Altı Okun tek çare olduğunu söyleyen şöyle dursun. Altı Oku savunanı dışlıyor, sorgulamaya kalkıyor. Aynı Ak Parti gibi 1930’ları yok sayıyor, hakaret ediyor ettiriyor. Sonra dönüp Ak Partiye “1930’ların mirasını yiyorsun” demeyi Muhalefet sanıyor!
Ülkesinden bu kadar uzak partilerin mecliste olduğu, hain bir partinin olduğu, o partiye demokrasi adına, açılım adına destek veren ve birlikte yürüyen iktidar ve muhalefet Türkiye’mizde.
Çare üreten, üretecek parti ve Yurtseverler ya mecliste değil ya partilerinden atılmış. Birkaç gün önce emperyalist ülkelerin gündeme soktuğu konularla siyaset yapıyorlar. Hatta öyle ileri gidiyorlar ki; artık o ülkelerin üflemesine kalmadan o emperyalist ülkenin çıkarlarını savunur duruma geldiler.
Mahalle kavgası kalitesinden bile uzaklar. Düpedüz ihanet içindeler. Dünyanın dillendirir hale geldiği gerçekleri bile reddediyorlar. Dünya “Amerika, Suriye’de yenildi ” diyor. Onu geçtik Amerika bile Ortadoğu politikalarının çöktüğünü kabul ediyor. Ancak bizim muhalefet hala Amerika gerçeği ver diyor! Onsuz olmaz diyor! Sıradan bir Amerikalı’dan hatta Abd devlet yetkililerinden daha Amerikancılar. Arada bir İngilizleşiyorlar!
ABD’nin satacağı Patriotların pin kodu Türkiye ‘nin elinde olmayacak biliyor, hala S400 almayalım diyor !
Teröre destek ve Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğüne aykırı söylemlerde bulunan ve dahi darbe girişiminde bulunan ve destekleyenler için Adalet Yürüyüşü düzenliyor. Neden? İnsan Hakları !
Hacire Anaların ve teröre, terör gruplarına evlat kaptıranların yanında olmuyor. Neden? Bu Ak Partinin suçu…
Haklısın, Kardeşimde… Bu sığ Ak Parti nefretinin bedelini Hacire Analar mı, Mehmetçik mi, Polis mi, TÜRK ULUSU mu ödeyecek?
Emperyalizme biat edeceğinize;
Hangi ülkede yaşadığınızın,
Hangi ülkenin siyasi çözüm üretme yeri olduğunuzun,
Hangi ülkenin partisi olduğunuzu
ANIMSAYIN ARTIK!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.