Emniyet Müdürlüğü yeni yerinde!

* Karakol (Polis Merkezi) dışındaki tüm birimlerin yer alacağı yeni Emniyet Müdürlüğü binasının önümüzdeki haftadan itibaren tam randımanlı hizmete başlayacağı belirtildi.

Karacabey Belediyesi'nin Esentepe Mahallesi'nde inşa ettiği yeni Emniyet Müdürlüğü binasına taşınma işlemleri başladı. Karakol (Polis Merkezi) dışındaki tüm birimler yeni binada yer alacak. Sağlıklı bir çalışma ortamı yakalayacak olan Emniyet Müdürlüğü'nün daha etkin hizmet vermesi bekleniyor.
    Yeni binada ziyaret ettiğimiz Emniyet Müdürü Altan Özer, önümüzdeki haftadan itibaren tam randımanlı hizmete başlayacaklarının bilgisini verdi. Beraberinde Başkomiser Rafet Özhan ile birlikte yeni Emniyet Müdürlüğü binasını tanıtan Özer, resmi açılışın 10 Nisan Polis Günü'nden sonra yapmayı düşündüklerini kaydetti.
    Temeli atıldıktan sonra yıllarca kaderine terk edilen ancak geçen yıl Mart ayında inşaatına yeniden başlanan Esentepe'deki binanın ilk önce Polis Karakolu olarak değerlendirilmesi düşünüldü. Daha sonra Emniyet Müdürlüğüne dönüşmesi yönünde karar alındığını belirten Altan Özer, Karacabey Belediyesine katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etti.
    Emniyet Müdürü Altan Özer ayrıca, eski binanın şu an için ne olarak kullanılacağı konusunda ise bir karar alınmadığını dile getirdi. İlçe merkezinde bulunan eski Emniyet Müdürlüğü binasının restorasyona ihtiyacı olduğu, bunun için de yüksek maliyet gerektirdiği öğrenildi. Eski binanın lojmana dönüştürülme ihtimalinin de bulunduğu belirtildi.
    400 metrekareye yapılan yeni Emniyet Müdürlüğü'nün kullanım alanının bin 200 metrekare olduğu kaydedildi.
Zemin+2 kat yapılan yeni bina, iç ve dış görüntüsüyle göz kamaştırırken, Polis Merkezi dışındaki tüm birimlerin burada hizmet vereceği dile getirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.