AİHL’nin Bursa başarısı

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi, geçtiğimiz hafta sonu Bursa Tayyare Kültür Merkezinde yapılan “Hafızlık, Ezanı Güzel Okuma ve Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”na katıldı.
Okul Müdürü Abdurrahim Üner, yarışmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Yıllardır Türkiye genelinde İmam Hatip Liseleri arasında yapılan “Hafızlık, Ezanı Güzel Okuma ve Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmaları”nın ilk finali hafta sonu yapıldı. Yarışmalarda on altı İmam Hatip Lisesi arasında Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma dalında üçüncü, Hafızlık dalında dördüncü, Ezanı Güzel Okuma dalında ise beşinci olduk” dedi.
Üner, yaklaşık 300 öğrencileri ile 3 bin öğrencisi olan bazı okullar arasından bu dereceleri elde etmenin önemli olduğunu belirtti. Üner, “Bu başarı nedeniyle mutluyuz. Ancak yeterli olmadığına inanıyoruz. Çünkü Karacabey halkının verdiği destekler ile ileriki yıllarda daha güzel başarılara imza atmayı umuyoruz.
    Bu yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil eden, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma dalında 3. olan Orhan Özen'e, Hafızlık dalında 4. olan İlyas Aktuğ'a ve Ezanı Güzel Okuma dalında 5. olan İsmail Uyanık ile öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize, özellikle öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Meslek Dersleri öğretmenimiz Osman Sıkıcı'ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.