El emeği, göz nuru eserler görücüye çıktı!

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi’nin (HEM) Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde düzenlediği yıl sonu belge töreni ve sergisi tam not aldı.
Programa; Karacabey Kaymakamı Yusuf Yolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Çatak, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam Ayhan Sağlam, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Fahri Köfteci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
Hayati Yarar’ın ney dinletisi, Milli Takım Antrenörü Necip Kaplan öncülüğünde Karate alanında Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda dereceye giren sporcuların gösterileriyle renklenen yılsonu programında konuşan Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Özyaman, ‘Her zaman her yerde herkes için eğitim’ vurgusu yaptı.
Her yaştan insana ilgi alanlarına göre eğitim vermeyi amaç edindiklerini belirten Özyaman, “Halkın bilinçlenerek eğitilmesi sonrası sosyalleşmeye ve üretime katkı sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızdan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Her çağa uygun eğitimlerle hayat boyu öğrenme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 242 kurs, 5144 kursiyer ve 87 kurs çeşidiyle eğitim veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün 792 A.Ö.L., 560 A.Ö.O. ve 124 Yetiştirme ve Destekleme Kursları öğrencisi bulunmaktadır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kursiyerlerin belgeleri takdim edilirken, bu programın hemen ardından önce Şehit Polis Levent Fırtına Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engelli kursiyerlerin kermesi, ardından da Halk Eğitim Merkezi binasında merkez serginin açılışı gerçekleştirildi. Kursiyerlerin birbirinden güzel el emeği, göz nuru ürünleri davetliler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.