Artvinliler Derneği’nden Bahar Şenliği

Karacabey Artvin Kültür-Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği 5. Bahar Şenliği geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti. Dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da ilgi gösterdiği etkinlikte konuklar unutulmaz bir gün yaşadı.
Artvinliler Derneği’nin geleneksel Bahar Şenliği, Boğazköy eski Alabalık Tesisleri’nde yapıldı. Etkinliğe, dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda konuk katıldı. Gün boyu süren etkinlikte konuklar gönüllerince eğlenme olanağı buldu.
Sanatçı Nuray Çiftçi’nin okuduğu birbirinden güzel parçalar eşliğinde oynanan yöresel halk oyunları büyük beğeni topladı.
Üyeleri zaman zaman bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaç-ladıklarını belirten Dernek Başkanı Mükerrem Yılmaz, “Gelenekselleştirdiğimiz piknik buluşmalarının beşincisini geride bıraktık. Unutulmaya yüz tutan yöresel kültürümüzü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Beğeni toplayan etkinliğimizin kalitesi her yıl biraz daha yükseliyor.
Birlik ve beraberliğimizin pekişmesini sağlayan bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize ve üye olmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine katkı veren Meltem Gazetesi’ne, Belediye Başkanlığı’na, Polat Ticaret’e, Sinyal Sürücü Kursu’na, Akkoç Fotoğrafçılığa ve Boğazköy Muhtarlığı’na derneğimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.